17 augustus 2018

Ledenraad uitgebreid met twee vertegenwoordigers


Het bestuur van Coop Nederland U.A. heeft besloten de twee beschikbare posities in de ledenraad uit te breiden met vertegenwoordigers van de consument-leden uit de provincie Noord-Brabant en Flevoland. De coöperatieraad heeft, met de goedkeuring van het bestuur, twee geschikte kandidaten voorgesteld. We stellen de leden graag kort aan je voor.

  • Vertegenwoordiger Noord-Brabant:
    Bosschenaar Björn Plugge is klant van Coop Den Bosch Buitenpepersdreef. Hij is van beroep meubelinkoper, waarvoor hij veel buitenlandse reizen maakt. Björn is gespecialiseerd in retail en inkoop, heeft leidinggevende ervaring en is internationaal georiënteerd. 
  • Vertegenwoordiger Flevoland:
    Winnie Prins uit Zeewolde is klant bij de lokale Coop-supermarkt en sinds 2010 wethouder in haar woonplaats. Haar portefeuilles zijn onder meer: Jeugd en Jongeren, Ouderen en het Sociaal Domein. Winnie heeft ervaring in marketing en bedrijfsvoering, besturen en coaching. 

Tegenkandidatuur

Binnen 30 dagen na publicatie van dit bericht kunnen mensen zich nog tegenkandidaat stellen. Hiervoor moet je voldoen aan het profiel van de ledenraad, afkomstig zijn uit ofwel Noord-Brabant ofwel Flevoland, en vergelijkbare competenties meebrengen als de voorgedragen personen. Ook moeten tegenkandidaten minstens dertig steunverklaringen van andere consumentenleden uit dezelfde regio overleggen, voorzien van naam- en adresgegevens, geboortedatum en lidmaatschapsnummer. 

Wil jij je tegenkandidaat stellen? Stuur dan een e-mail met een korte profilering en motivatie naar coöperatiezaken@coop.nl. Vermeld je telefoonnummer en wanneer je bereikbaar bent, dan nemen we binnen drie werkdagen contact met je op om een mogelijke kandidatuur en verdere procedure te bespreken.

Als er geen tegenkandidaten zijn worden de voorgestelde vertegenwoordigers de ledenraadsvergadering van 20 november 2018 officieel verwelkomd.