Hoe kan ik een Coop klantenkaart aanvragen?
Je kunt zeer eenvoudig online een Coop klantenkaart aanvragen.


Ik ben mijn Coop klantenkaart kwijt, hoe kom ik aan een nieuwe?
Je kunt online een nieuwe Coop klantenkaart aanvragen. Het kan ook zijn dat jouw Coop klantenkaart gevonden is. Wij sturen de kaart in dat geval naar je op. 


Wat doet Coop met mijn klantenkaartgegevens?
De Coop klantenkaart helpt ons om onze dienstverlening te optimaliseren. Met dit doel verzamelen en verwerken wij je persoonlijke gegevens. Het gaat hierbij om de gegevens die je invult wanneer je de klantenkaart aanvraagt (bijvoorbeeld je naam, adres, e-mailadres, geslacht, geboortedatum en voorkeurswinkel) en gegevens ten aanzien van je koophistorie. Hierdoor kunnen wij je wekelijks speciale aanbiedingen sturen, ontvang je een verjaardagsbericht en kun je meedenken en beslissen over het beleid van Coop via het luisterpanel.


Zijn mijn aankoopgegevens beschermd?
Coop hecht veel waarde aan jouw privacy. Alle persoonlijke informatie die je aan ons toevertrouwt, wordt zorgvuldig en vertrouwelijk behandeld.


Wat zijn de voordelen van een Coop klantenkaart?
Met de Coop klantenkaart profiteer je van veel voordeel. Je ontvangt interessante aanbiedingen en kunt meedenken met jouw Coop-winkel. Coop blijft bovendien ontwikkelen. Hierdoor is er in de toekomst nog meer mogelijk met de klantenkaart.


Kan ik een extra Coop klantenkaart aanvragen?
Nee. We kunnen helaas geen kaarten met hetzelfde nummer uitgeven. Je kunt wel een nieuwe kaart aanvragen.


Hoe geef ik een adreswijziging door?
Wijzigingen kun je online doorgeven via MijnCoop.


Geldt mijn personeelskorting ook voor bestellingen via Coop.nl?

Ja je personeelskorting geldt ook bij bestellingen via Coop.nl. Let er wel op dat je bestelt met het emailadres waaraan de personeelskorting is gekoppeld.