Vernieuwd: Coop Gaanderen & Supercoop Lunteren

Op 14 juni opende Coop Gaanderen de deuren van zijn vernieuwde supermarkt. Een dag later vond op 15 juni de feestelijke opening van Supercoop Lunteren plaats. We wensen supermarktmanagers Sander Ruesink, Dick Ubink en hun teams veel succes in hun prachtige winkels!

Coop Gaanderen is tijdens een flinke verbouwing in de nieuwe Coop-stijl gestoken. De supermarkt is ruimtelijker en overzichtelijker geworden en voorzien van ruime versafdelingen, een ambachtelijke slagerij en een slijterij. Supermarktmanager Sander Ruesink: “De opening wordt vanavond één groot feest. We hebben de schutterij gevraagd om op te treden, er is een dansworkshop voor basisschoolleerlingen én een verrassingsoptreden. Een spektakel voor het hele dorp!”

Ook Supercoop Lunteren werd compleet vernieuwd. Supermarktmanager Dick Ubink: “Alle afdelingen worden uitgebreid en verbeterd. Het resultaat is een ruimtelijke winkel waar inwoners van Lunteren prettig winkelen. De ambachtelijke slagerij biedt een ruim assortiment vleeswaren, klanten kunnen zelf verse jus d’orange tappen en met een slijterij en servicecorner is de winkel van alle gemakken voorzien.” Ook de opening van Supercoop Lunteren wordt feestelijk gevierd met onder andere een ballonnenwedstrijd voor de basisschoolleerlingen uit de buurt.

Foto filiaal Lunteren:

Foto filiaal Gaanderen: