Volop vernieuwing & innovatie bij Coop Zelhem, Coop Dieren & Coop Culemborg!

Ook deze week weer volop vernieuwing bij Coop! Zowel Coop Dieren als Coop Zelhem kregen een vernieuwde inrichting en werden volledig gerestyled. Bij Culemborg werd zelfs een take-away afdeling inclusief keuken toegevoegd waar klanten onder andere verse maaltijden en versbelegde broodjes kunnen afhalen. Wij wensen supermarktmanagers Wilco Raven (Culemborg), Jessica Rutjes (Zelhem), Danny Gerritsen (Dieren) en hun teams veel succes!

Supermarktmanager Wilco Raven: “De servicebalie en slijterij zijn tijdens een korte verbouwing naar een nieuwe plek achter de kassa’s verplaatst en daar opnieuw ingericht. Daarmee koppelen we deze faciliteiten los van de take-away afdeling, waar het op piekmomenten erg druk is met scholieren. De ruimte die ontstaat, vullen we op met een keuken, waar klanten onder ander vers belegde broodjes en andere verse maaltijden kunnen afhalen. Bij de servicebalie kunnen onze klanten voortaan dus weer rekenen op de beste service, terwijl we de take-away afdeling voorzien van een ruimer assortiment!”

Supermarktmanager Jessica Rutjes: “Coop Zelhem kreeg een nieuwe inrichting en vernieuwde versafdelingen. Bovendien voegden we een servicebalie toe, waardoor klanten nu ook bij ons terecht kunnen voor bijvoorbeeld loten en om kleding te laten stomen. Tot slot werd de hele winkel voorzien van de nieuwste knaloranje Coop-stijl.”

Danny Gerritsen: “Onze supermarkt is na een kleine verbouwing weer helemaal up-to-date. We hebben de slagerij en servicebalie vernieuwd en de winkel heeft een compleet nieuwe indeling gekregen. Hiermee hopen we onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn. Natuurlijk is de winkel tijdens de restyling zowel van binnen als van buiten voorzien van de nieuwste Coop-stijl. Wij zijn weer helemaal klaar voor de toekomst!”