YAM Glutenvrij brood

YAM brood is vers zonder gluten dat elke dag wordt afgebakken en naar de winkel wordt gebracht. Hierdoor is YAM vers, lekker en voedzaam! YAM is voor iedereen die glutenvrij, lactosevrij, koemelkvrij, eivrij en tarwevrij wil of moet eten. Het past binnen veel verschillende diëten, zoals coeliakie. Is het brood niet meer op voorraad? Vertel het ons gerust, we bestellen het graag voor je!

100% glutenvrij

YAM wordt gemaakt van 100% gecertificeerde glutenvrije ingrediënten in een speciale glutenvrije bakkerij. Gecerticeerde glutenvrije producten zijn te herkennen aan het glutenvrij logo met bijbehorend nummer. Op alle YAM broden is het glutenvrije logo afgebeeld. Daardoor weet je zeker dat YAM geen gluten bevat.

YAM brood glutenvrij

Wat zijn gluten eigenlijk?


Gluten is een eiwit dat van nature voorkomt in tarwe, rogge, gerst, spelt en kamut. Gluten zit ook in producten die van deze granen zijn gemaakt. Denk aan brood, crackers, pizza, pasta, paneermeel, koek, cake en taart. Het zit ook verstopt in producten waar je het niet direct in verwacht, bijvoorbeeld in zetmeel of bij soep/sausen.

Voeg product toe aan favorietenlijst

Kies een favorietenlijst om je product aan toe te voegen of maak een nieuwe aan.

Voeg toe aan lijst

Inloggen

Om een product op en favorietenlijst te plaatsen moet je eerst inloggen.