0
Winkelmand

Coop viert 300e supermarkt in Kootwijkerbroek

Coop bereikt mijlpaal van 300 supermarkten en viert dit in Kootwijkerbroek.
Dit gebeurt tijdens de opening van de voormalige EMTÉ-winkel op 4 februari aan de Wesselseweg van het Gelderse dorp. Dit is de eerste ondernemerswinkel die is omgebouwd van EMTÉ naar Coop.

Maarten Ebben, directeur Winkeloperatie: “Coop is op stoom. We groeien op alle fronten: zowel in consumentenomzet, online áls in aantal winkels. Dankzij de overname van 51 EMTÉ-supermarkten afgelopen jaar is de groei van het aantal locaties in een stroomversnelling geraakt. We werken in hoog tempo aan de ombouw en openen daarnaast ook compleet nieuwe winkels. Met als resultaat dat we nu door de grens van 300 supermarkten breken!”

Voor ondernemer Arjan van ’t Goor is het dubbel feest. Hij neemt op 4 februari het stokje over van zijn ouders en is blij dat zijn supermarkt in Kootwijkerbroek verder gaat als Coop: “We zijn er klaar voor om onze klanten te verrassen met een topwinkel. In de vernieuwde winkel vinden zij alles wat je mag verwachten van een moderne supermarkt: van een compleet assortiment met lokale producten en opvallende versafdelingen tot praktische zelfscankassa’s.”

Feestelijke aanbiedingen

De opening van de 300e Coop viert de coöperatieve supermarktorganisatie samen met haar klanten in het héle land. In alle Coop-supermarkten profiteren klanten van superscherpe feestaanbiedingen.

Coop groeit door

In de eerste helft van 2019 wordt de ombouw van EMTÉ-winkels naar Coop afgerond – waarmee de teller van het aantal Coop-supermarkten in Nederland halverwege het jaar op 316 staat. Ook online groeit de organisatie flink, Coop kent landelijke dekking voor online bezorgen en de gebruiksvriendelijke bestelapp maakt online boodschappen doen bij Coop extra gemakkelijk.

Blijf op de hoogte van het laatste Coop-nieuws

Coop is volop in ontwikkeling! We houden je graag op de hoogte van het nieuws binnen onze organisatie. Bekijk onze persberichten over nieuwe producten, acties en andere activiteiten en mijlpalen.

Voor persvragen kun je contact opnemen met:

Afdeling Communicatie
026-7999723
communicatie@coop.nl