0
Winkelmand
Header
Affiliateprogramma Coop

Coop is een coöperatieve supermarktorganisatie met meer dan 300 winkels in heel Nederland. Coop is groot geworden door samen te werken. Dat doen we met onze klanten en voor onze klanten. Heb jij een website en zie jij een samenwerking met Coop ook wel zitten? Dat kan! Coop heeft namelijk een aantrekkelijk affiliateprogramma. Help jij ons door Coop te introduceren aan jouw doelgroep? Dan houd je daar een leuke beloning aan over. Samen maken we ’t verschil!

Wat is affiliate marketing?
Als partner of publisher promoot jij (producten van) Coop op je eigen website. Dat kan op allerlei manieren; bijvoorbeeld door een artikel of blog met links te plaatsen, een afbeelding of banner te laten zien of een productfeed in te laden. Als bezoekers via een link op jouw website bij Coop terechtkomen én vervolgens bij ons hun boodschappen bestellen, ontvang jij als publisher een vergoeding. Die vergoeding is altijd een percentage van het aankoopbedrag, en kan oplopen tot maar liefst 11 procent!

Voordelen van het affiliateprogramma van Coop
 Vergoedingen tot wel 8 procent
✓ Toegang tot alle promotiematerialen van Coop, zoals banners en productfeeds
✓ Op aanvraag maken we banners en campagnemateriaal op maat voor jouw website

Hoe werkt het?
Coop werkt samen met Awin, een affilliate partij, met een groot netwerk adverteerders én publishers. Dat maakt het voor jou als publisher extra makkelijk om deel te nemen aan het programma.

  1. Meld je aan bij Awin.
  2. Zodra je aanmelding door ons is goedgekeurd kan je meteen aan de slag.
  3. Via de Coop-portal vind je allerlei promotie- en campagnemateriaal, om Coop mee te promoten. Zoek je iets specifieks, en kun je dat niet vinden? Neem dan contact op met Coop, wij denken graag met je mee!
  4. Promoot Coop via jouw website. Kies een manier die bij ons merk past, maar vooral ook bij jou en jouw website.
  5. Klikt een bezoeker via jouw website door naar Coop.nl en plaatst hij of zij een bestelling? Dan wordt deze order in het systeem geregistreerd.
  6. Iedere maand controleren we hoeveel orders er via jouw website geplaatst zijn, en of deze afgeleverd, betaald en dus afgerond zijn. Op basis daarvan bepalen we jouw beloning.
  7. We maken jouw vergoeding naar je over.

Overtuigd?
Meld je dan via Awin direct aan voor ons programma.

Meer weten?
Wil je meer weten over Coop of over ons affiliateprogramma? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag verder.

E-mail: ecommerce@coop.nl