0
Winkelmand
Bioboer Giel - header
1 tas gratis bij een proefabonnement

Krijg 1 tas gratis bij een proefabonnement

Met de groente- en fruittassen van Bioboer Giel wordt biologisch eten heel makkelijk. Kies het abonnement dat bij je huishouden past, dan staat iedere week een goed gevulde tas vol heerlijke seizoensproducten voor je klaar bij jouw Coop. 

  • 100% biologisch
  • Altijd van het seizoen
  • Direct van het land
  • Exclusief bij Coop
  • Al vanaf € 5,45 per week

Welke tas kies jij?

Een groentetas van Bioboer Giel bestaat altijd uit 5 soorten groenten, voor 3 tot 4 maaltijden. Een fruittas bestaat uit 3 soorten fruit. In een combitas vind je 3 soorten groenten en 3 soorten fruit.

Iedere tas wordt wekelijks gevuld met groente en fruit van het seizoen. Hiervoor worden de beste en lekkerste producten geselecteerd, want kwaliteit staat bij Bioboer Giel voorop. Elke week ziet de tas er dus anders uit! Naast de verschillende soorten groenten en fruit, ontvang je als abonnee ook iedere week een nieuwsbrief van Bioboer Giel met daarin een recept en handige tips.

Liever eerst proberen?

Kies dan voor een proefabonnement. Als je nu een proefabonnement afsluit, kun je 5 weken lang een tas ophalen bij jouw Coop en is de 5e tas helemaal gratis. 

Bekijk het proefabonnement

Waarom biologisch eten?

Waarom biologische groenten en fruit?

Bij het telen van de biologische groenten en fruit van Bioboer Giel worden geen chemische bestrijdingsmiddelen of kunstmest gebruikt. Ook wordt gedaan aan wisselteelt, hierbij worden de gewassen elk jaar op een ander gedeelte van het land verbouwd. Zo raakt de grond niet uitgeput en blijft de teelt van smakelijke groenten en fruit ook in de verre toekomst mogelijk. Biologische groenten en fruit bevatten bovendien meer voedingsstoffen, zijn langer houdbaar en behouden hun natuurlijke smaak. Biologisch eten is dus beter voor mens, dier en milieu!

Lees hier meer over Bioboer Giel.

Wat is biologisch?

Biologisch versus niet-biologisch: wat is nou precies het verschil? Bekijk de video voor het antwoord op deze (biologische) hamvraag!