0
Winkelmand
header bowls and dishes

Spaar nu voor hip Bowls and Dishes tapasservies

¡Hola! Lekker weer betekent heerlijk borrelen met lekkere tapas hapjes. Spaar daarom deze zomer van 5 juli t/m 22 augustus 2021 heel voordelig het leukste tapasservies van Bowls and Dishes bij elkaar!

Waan je in Mediterraanse sferen met kleine hapjes in authentieke en handgemaakte schaaltjes en bordjes. Met de serveerplanken creëer je extra ruimte voor nog meer lekkers! Bovendien is elke plank uniek, doordat elk stuk hout zijn eigen tekening en kleurverloop heeft.

Je ontvangt bij elke € 5,- aan boodschappen 1 zegel. Met 15 zegels heb je een volle spaarkaart. Je ontvangt één van de Bowls and Dishes schaaltjes, bordjes of planken bij een volle spaarkaart en een kleine bijbetaling. Wees er wel snel bij, want voor deze actie geldt: op = op! 

Maak de lekkerste tapas

Maak je tapasservies compleet

Je ontvangt een spaarzegel bij elke € 5,- aan boodschappen. Bij inlevering van een volle spaarkaart en bijbetaling kun je kiezen uit één van de 12 tapas items of één van de 2 borrelplanken (zo lang de voorraad strekt).

tapasservies

Lekker variëren met tapas

Bij mooie tapasschaaltjes of planken horen ook lekkere hapjes! Ben je op zoek naar nieuwe recepten of wil je meer dan de traditionele Spaanse hapjes serveren? Wij vertellen het je graag!

Meer tapas inspiratie

borrel hapjes

Een borrel organiseren

Tijd voor een Spaanse borrelavond! Een goed begin is het halve werk. Start met boodschappen doen, goede aankleding, mooi servies en een gevarieerd menu vol met gezonde, warme en koude tapas gerechten. Wij helpen jou met de handigste tips voor vóór en ná een uitgebreide borrel! 

Lees meer

tapasplank maken

Tapasplank maken

Een mooie tapasplank begint met mooi servies! Gebruik de kleurrijke schaaltjes, mooie houten planken en borden van Bowls and Dishes en vul het aan met verschillende soorten hapjes.

Lees meer