0
Winkelmand
Huismerken header
Budget- en huismerken

Onze budget- en huismerken

Ken jij onze huismerken al? De huismerken van Coop zijn gemiddeld 20 procent goedkoper dan A-merken en uitgebreid op kwaliteit getest door een onafhankelijk consumentenpanel. Profiteer ook van onze kwalitatieve en voordelige huismerkmerkproducten! Er zijn er ruim 1.700, van wasmiddel tot chips en van cosmetica tot verse zuivel.
ons huismerk g'woon

g'woon

Top kwaliteit met eigentijdse uitstraling: dat is ons nieuwste huismerk g’woon. Ons huismerk Markant wordt gefaseerd vervangen door deze nieuwste aanwinst in ons assortiment. g’woon biedt kwalitatieve producten voor dagelijks gebruik voor een scherpe prijs. Vanaf juni 2016 liggen de eerste huismerkproducten van g’woon in de schappen!

Coop huismerk

Coop

Het huismerk Coop omvat een breed assortiment verse en houdbare producten. Om de kwaliteit van het merk te kunnen garanderen, worden alle producten getest door een onafhankelijk panel. Alleen wanneer de kwaliteit uitstekend is, voegen we producten toe aan het assortiment. En ben je toch niet tevreden? Dan krijg je gewoon je geld terug!
Budgetmerk Ok€

Ok

Ok€ is het budgetmerk van Coop en staat voor herkenbare en betrouwbare producten van een prima kwaliteit voor een absolute bodemprijs. Ok€ is eenvoudig te herkennen aan de witte verpakkingen met kleurrijke illustraties. Broodbeleg, frites, shampoo, frisdrank: met Ok€ heb je altijd een voordelig alternatief met een prima kwaliteit.

First Choice Cola

First Choice Cola

First Choice Cola staat garant voor bijzonder lekkere cola voor een bijzonder aantrekkelijke prijs. Het merk hecht veel waarde aan kwaliteit. Niet voor niets komt First Choice vaak zeer goed uit smaaktests.


Melkan

Melkan

Melk is goed voor elk. Dat geldt zeker voor de producten van Melkan: ons huismerk in dagverse zuivel. Met de producten van Melkan kun je iedere dag opnieuw genieten van de lekkerste zuivel. Binnen het Melkan assortiment vind je ook de zuivelproducten van TopVit, die je helpen je weerstand en stoelgang te verbeteren.

Bonbébé

Bonbébé

Met Bonbébé zorg je dat jouw baby of peuter alleen het beste krijgt. De smakelijke producten zijn met veel zorg samengesteld en precies afgestemd op de leeftijd en groei van je kindje. Zo ben je verzekerd van een goede basis voor zijn of haar ontwikkeling en gezondheid.
Bumblies

Bumblies

Bumblies is ons huismerk op het gebied van babyverzorging. Het merk staat garant voor een optimale verzorging van je kindje. Je wilt tenslotte alleen het beste voor jouw baby of peuter! Bumblies biedt een hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs.
Derlon

Derlon

Derlon is ons huismerk op het gebied van cosmetica. Het merk biedt scherp geprijsde cosmeticaproducten met een hoge kwaliteit. De producten van Derlon zorgen voor een mooie, gezonde huid en voor haar dat straalt en glanst. Met Derlon cosmetica zie je er op je best uit.
Sum & Sam

Sum & Sam

Met de producten van Sum & Sam waan je je in oosterse sferen. Sum & Sam vindt dat iedereen oosters kan koken en biedt jou hier graag een beetje hulp bij. Het huismerk omvat een breed aanbod producten, van sambal tot boemboe en van mie tot woksaus. Zo kun je eindeloos variëren.