0
Winkelmand

Coop kiest voor zuivelproducten met PlanetProof keurmerk


Coop Supermarkten zet een belangrijke stap in het verduurzamen van het zuivelassortiment. Vanaf begin 2019 vindt de consument er een breed assortiment zuivelproducten met het keurmerk ‘On the way to PlanetProof’ van Stichting Milieukeur in de schappen.

Coop is al jaren bezig met de verduurzaming van haar assortiment. De supermarktorganisatie zet nu de volgende stap met de aanstaande introductie van het PlanetProof keurmerk in de zuivelschappen van de bijna driehonderd Coop-supermarkten. Dit keurmerk van Stichting Milieukeur zorgt vanaf 2019 voor verdere verduurzaming van de Nederlandse zuivelsector. Het geeft melkproducenten handvatten om doelgericht te werken aan duurzaamheid. Zuivelproducten met het PlanetProof keurmerk scoren goed op duurzaamheidsthema's als dierenwelzijn, biodiversiteit en klimaat.

Coop Supermarkten draagt het initiatief van Stichting Milieukeur een warm hart toe en onderneemt daarom direct actie om samen met producenten in de zuivelsector ’t verschil te maken.

Blijf op de hoogte van het laatste Coop-nieuws

Coop is volop in ontwikkeling! We houden je graag op de hoogte van het nieuws binnen onze organisatie. Bekijk onze persberichten over nieuwe producten, acties en andere activiteiten en mijlpalen.

Voor persvragen kun je contact opnemen met:

Afdeling Communicatie
026-7999723
communicatie@coop.nl