0
Winkelmand
Header dieren dichtbij

Spaar nu voor de liefste knuffels

Misschien heb je één van onze zachte, pluchen knuffels weleens in het echt gezien, want de knuffels uit onze spaaractie zijn bekenden in ons land! Ontdek alle weetjes over jouw favoriete knuffel en verzamel ze allemaal. Bovendien kan je ook sparen voor wel 72 toffe stickers!

Van 13 september t/m 24 oktober ontvang je bij elke € 10,- aan boodschappen 1 zegel. Met 8 zegels heb je al een volle spaarkaart. Tegen inlevering van 1 volle spaarkaart en een bijbetaling van slechts €8,99 ontvang je een knuffel naar keuze. Daarnaast geven we bij elke €10.- aan boodschappen een gratis stickerpack weg waarin 4 stickers zitten voor in het Dieren Dichtbij album. Zo kan jij je verzameling helemaal compleet maken!

Dieren Dichtbij-album

Dieren Dichtbij-album

Naast zachte, pluche knuffels kun je in de actieperiode ook sparen voor stickers van deze leuke dieren. Bij elke €10,- aan boodschappen krijg je een gratis flowpack met stickers, die je kunt plakken in het Dieren Dichtbij-album. Dit album verkopen we los voor €1,99. In totaal zijn er 72 verschillende stickers te verzamelen.

Extra leuk: sommige stickers zijn sensorisch. Dat wil zeggen dat je bijvoorbeeld de schubben van een vis voelt of de geur van een bloem ruikt wanneer je er met je vinger overheen gaat. Naast stickers die je kunt verzamelen, staan er in het boek ook spelletjes, receptjes, moppen en leuke dingen om te doen.

Dieren Dichtbij-album

Levend album

Om het extra leuk te maken, hebben we een app ontwikkeld. Hier kun je digitaal je stickercollectie bijhouden, maar het brengt je stickerboek ook tot leven. Via de app kun je leuke spelletjes spelen én de stickers tot leven wekken met augmented reality. Dit betekent dat er een extra laag informatie over de stickers heen wordt gelegd. Superspannend dus! 

Download de app gratis voor Apple

Download de app gratis voor Android

Dieren Dichtbij-album

Maak kans op een weekendje Veluwe

Wij dagen je uit om naar buiten te gaan en samen met ons de natuur en dieren te ontdekken. Kies een sticker uit en ga op zoek naar het dier dat op de sticker staat. Maak vervolgens een foto van jezelf met de sticker én het dier en plaats deze op Instagram met de hashtag #samenmetcoop. De leukste inzending wordt beloond met een weekendje naar de Veluwe! Dus waar wacht je op?

Meer informatie en inzendingen bekijken

Actievoorwaarden

  • Bij elke €10.- aan boodschappen* ontvang je 1 spaarzegel.
  • Bij elke €10.- aan boodschappen* ontvang je een gratis stickerpack.
  • 8 spaarzegels = een volle spaarkaart.**
  • Tegen inlevering van 1 volle spaarkaart in combinatie met een bijbetaling kies je een knuffel naar keuze (€8.99 per stuk).
  • Het stickeralbum is te koop voor €1,99.
  • Sparen kan van maandag 13 september t/m zondag 24 oktober 2021. Daarna worden er geen zegels en stickers meer uitgegeven.
  • Volle spaarkaarten kan je inleveren t/m zondag 31 oktober 2021.
  • De Dieren Dichtbij knuffels en stickers zijn niet los te koop bij Coop.
  • Let op: voor deze campagne geldt OP=OP, dus wees er snel bij!

*Exclusief cadeaubonnen en wettelijk niet toegestane artikelen (rookwaren, koopzegels, slijterijartikelen, babyvoeding tot 1 jaar, geneesmiddelen, postzegels, loten en telefoonkaarten).

**Volle spaarkaarten kunnen niet ingewisseld worden voor contant geld of een andere waardecompensatie.