0
Winkelmand
Header dieren dichtbij winactie

Maak kans op een weekendje Veluwe

Van 13 september t/m 24 oktober kan je sparen voor één van onze zachte, pluchen knuffels én 72 toffe stickers die je tot leven kunt brengen met een speciale app! Bovendien hebben wij een leuke winactie waarmee je kans kunt maken op een heerlijk weekendje naar de Veluwe met je hele gezin.

Wat moet je hiervoor doen?

Wij dagen je uit om naar buiten te gaan en samen met ons de natuur en dieren te ontdekken. Kies een sticker uit en ga op zoek naar het dier dat op de sticker staat. Maak vervolgens een foto van jezelf met de sticker én het dier en plaats deze op de Instagram tijdlijn met de hashtag #samenmetcoop. De leukste inzending wordt beloond met een weekendje naar de Veluwe! Dus waar wacht je op? Spaar de stickers bij elkaar en geniet van de natuur en dieren om je heen!

De actie loopt van 13 september t/m 24 oktober. De winnaar wordt 25 oktober bekend gemaakt.

Dieren Dichtbij-album

Levend album

Om het extra leuk te maken, hebben we een app ontwikkeld. Hier kun je digitaal je stickercollectie bijhouden, maar het brengt je stickerboek ook tot leven. Via de app kun je leuke spelletjes spelen √©n de stickers tot leven wekken met augmented reality. Dit betekent dat er een extra laag informatie over de stickers heen wordt gelegd. Superspannend dus! 

Download de app gratis voor Apple

Download de app gratis voor Android

Actievoorwaarden Dieren Dichtbij winactie

  • Deelnemen van 13 september t/m 24 oktober 2021 door een foto te plaatsen op je tijdlijn met hashtag #samenmetcoop.
  • Winnaar wordt op 25 oktober bekend gemaakt.
  • Je maakt maximaal 1 keer kans op een prijs gedurende de actieperiode.
  • De prijs wordt vergeven aan 1‚ÄĮdeelnemer. Uit alle inzendingen wordt 1 deelnemer willekeurig gekozen. De winnaar wint weekendje weg voor het hele gezin (een huishouden) op de Veluwe.
  • Als je de winnaar bent van een prijs taggen we je voor het uitreiken van de prijs via een repost van de inzending in Instagram Stories.
  • We gebruiken je gegevens enkel om de prijs uit te kunnen reiken.
  • Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.
  • Coop behoudt zich het recht voor deelnemers te diskwalificeren als misbruik wordt vermoed.
  • Door deel te nemen aan de actie ga je akkoord met het privacyreglement en de algemene voorwaarden.