0
Winkelmand
Werken in het distributiecentrum - headervisual
Werken in het distributiecentrum

Werken in de distributiecentra

Onze ruim 250 Coop-supermarkten worden bevoorraad door onze distributiecentra in Deventer en Gieten. Distributiecentrum Gieten levert houdbare kruidenierswaren aan onze supermarkten, distributiecentrum Deventer levert de geconditioneerde, gekoelde en verse producten. Als medewerker van de distributiecentra draag jij bij aan de tevredenheid van onze klanten. Jij zorgt er tenslotte voor dat de schappen in onze supermarkten goed gevuld zijn. Je mag rekenen op een fijne werkomgeving waar collegialiteit en samenwerken centraal staan. Want samen maak je ’t verschil!

Dus wil jij carrière maken in de logistiek of ben je op zoek naar een parttime baan, bijvoorbeeld naast je studie? Zoek je een afwisselende baan met prima arbeidsvoorwaarden, gezonde arbeidsomstandigheden en doorgroeimogelijkheden? Dan is een baan bij één van de distributiecentra van Coop iets voor jou!

Wat vinden wij belangrijk?
Vriendelijkheid en service- en klantgerichtheid vinden we erg belangrijk. Zowel naar onze klanten als naar collega’s. Een goede bevoorrading van de supermarkten helpt daarbij. Coop probeert haar klanten steeds opnieuw te verrassen met onder andere aantrekkelijke acties. Het distributiecentrum zorgt ervoor dat op ieder moment kan worden voldaan aan de behoefte van de supermarkten. Ook als je in één van onze distributiecentra werkt, draag je dus bij aan de tevredenheid van klanten.

Wat bieden wij jou?
Coop biedt jou een afwisselende baan, prima arbeidsvoorwaarden en gezonde arbeidsomstandigheden. Ook parttime werken is mogelijk. Als je wilt is het met behulp van onze uitgebreide opleidingsmogelijkheden mogelijk om door te groeien binnen het bedrijf.
 
Join the club!
Coop is een bijzondere werkgever. De naam Coop is een afkorting van ‘coöperatie’; dat ‘samenwerking’ betekent. Bij Coop ervaar je dagelijks dat je bij een club hoort. Spreekt jou dit aan? Join the club!

Bekijk onze actuele vacatures