0
Winkelmand
header Dubbel Lekker

Dubbel lekker

Lekkere smaakcombinaties, minder verspillen en meer bewaren: dat maakt alles dubbel lekker. Als jij je producten goed bewaart, heb je er dubbel lang plezier van! Laat je inspireren en geniet van de zonnige lente- en zomermaanden met onze (dubbel) lekkere producten, recepten en tips! 

Kwini Dubbellikkers

12 stuk(s)

0,77
0

Oreo Double crème box

170 g

1,95
0

Peijnenburg Dubbel Lekker naturel

5 stuk(s)

1,99
0

Coop smoothie mango

500 ml

2,45
0
Anti-verspillingstips

Anti-verspillingstips 

Samen gooien we helaas nog altijd veel te veel eten weg en dat is zonde. Zo kan je met een paar handige tips, zoals letten op portiegrootte, creatief zijn met kliekjes en het gebruiken van je zintuigen. Met deze tips gooi je minder snel eten weg en kan je veel verschillende soorten producten hergebruiken!

Bekijk tips

bewaarposter

Bewaarposter: dubbel lang lekker!

Als je je aankopen goed bewaart, heb je er dubbel lang plezier van. Maar waar bewaar je ze het best? En hoe lang kun je iets in de diepvries bewaren? Of op de fruitschaal of in de koelkast? Wij zochten het uit. 

Download

De lekkerste aanbiedingen

Kook jij graag met het seizoen mee of let jij ook goed op aantrekkelijke acties? Wat dacht je van deze aanbiedingen, zoals 1 + 1 gratis? Extra goedkoop én dat maakt het ook nog eens dubbel lekker!

 Bekijk hier alle aanbiedingen

Ananas

1 stuk(s)

1,99
3 voor 5.00
0

Broccoli

1 stuk(s)

1,19
0

Citroen voordeelnet

500 g

1,29
0

Handsinaasappelen

2 kg

2,69
0

Wokgroenten Hollandse stijl

400 g

2,19
0

Jonagold appels in tas

1.5 kg

2,69
0

Perssinaasappelen

2 kg

2,79
0

Pitloze rode druiven

500 g

2,09
3 voor 5.00
0

Almhof roomyoghurt perzik maracuja

500 g

1,55
2 voor 1.99
0

Grolsch Bier krat 24 x 30 cl

7.2 l

17,29
2 voor 18.99
0

Lay's Bugles naturel

125 g

1,55
2 voor 2.49
0

Magnum Classic

6 stuk(s)

4,39
1 + 1 gratis
0

Spinazie

400 g

1,49
2 voor 2.49
0

Spinazie

600 g

2,19
0

Verspakket moussaka

1 stuk(s)

4,99
2 voor 7.49
0

Zoete puntpaprika's

2 stuk(s)

1,55
2 voor 1.99
0
bewaarwijzers

Groenten en fruit bewaren en bereiden

Verse groenten, fris fruit en smaakvolle kruiden passen goed bij de zonnige maanden en zijn ook nog eens gezond. Maar hoe bewaar en bereid je deze producten? En waar moet je opletten als je ze wilt kopen? Met onze bewaarwijzers heb je dubbel lang plezier van jouw producten. 

Lees meer

Recepten met asperges
eetwissel

Maak je eigen gezonde Eetwissel

Grote veranderingen hou je moeilijker vol. Zet daarom kleine stapjes. Met een Eetwissel van het Voedingscentrum maak je een stapje binnen wat je nu al eet en drinkt en kies je voor een gezonder of duurzamer alternatief. Wij helpen je graag op weg en delen iedere week in onze nieuwsbrief en op Facebook en Instagram een nieuwe Eetwissel ter inspiratie.

Lees meer

eetwissel

Schoonmaaktips 

Zin om schoon te maken met het mooie weer? Met deze tips wordt de voorjaarsschoonmaak een makkie. Bovendien geven we tips met schoonmaakproducten die al in huis hebt, zoals cola, tandpasta en zout!

Lees meer

Recepten voor Moeder- en Vaderdag
Dubbel Lekker knutselplaat

Knutselen voor Moeder- en Vaderdag

Op Moederdag zondag 9 mei en op Vaderdag zondag 20 juni leg jij je ouders in de watten. Met deze dubbele deurhanger slapen zij lekker uit én heb jij die ochtend alle tijd om een superontbijt te maken. Dat wordt voor mama en papa 2 x genieten, dus dubbel lekker! Hang hem aan de slaapkamerdeur, maak een foto, deel de foto op Instagram met #samenmetCoop en maak kans op een knutselpakket! Download hier de knutselplaat in A4 formaat en print deze enkelzijdig of haal de knutselplaat in A3 formaat op bij jouw Coop.

Download in A4

Dubbel Lekker Aan de Keukentafel magazine

Het nieuwste Aan de Keukentafel magazine

Heb jij al het nieuwe Aan de Keukentafel magazine gezien? In deze editie staan gekke smaakcombinaties, tips tegen verspilling en heerlijke zomerse recepten centraal. Neem het magazine gratis mee bij jouw Coop of lees het online!

Bekijk magazine

Recepten voor 2,50 p.p.
gfk

Coop is de beste supermarkt in strijd tegen voedselverspilling

Dit is de uitkomst van het GFK MVO rapport dat is verschenen in maart 2021. Een mooie waardering die ons stimuleert om extra inspanningen te blijven leveren voor dit belangrijke thema.

Zo zetten we komend jaar volop in op Too Good To Go waarbij we nóg meer maaltijden redden van de afvalbak én kijken we samen met onze klanten naar andere innovaties en initiatieven om voedselverspilling tegen te gaan.

Meer lezen