0
Winkelmand
Duurzaamheid headervisual
Duurzaamheid

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is heel natuurlijk!

Coop hecht veel waarde aan duurzaamheid. Maatschappelijk verantwoord ondernemen is heel natuurlijk voor ons. We zijn betrokken bij onze klanten, medewerkers en luisteren naar wat er speelt in onze directe omgeving.

Als moderne supermarktorganisatie met een coöperatieve structuur heeft Coop oog voor maatschappelijke waarden. Samen met onze klanten, ondernemers, werknemers, leveranciers en maatschappelijke organisaties maken we ’t verschil voor een duurzamere maatschappij en leefomgeving. Hierbij richten we onze aandacht op vijf pijlers: lokale betrokkenheid, bevorderen van een gezonde levensstijl, duurzaam inkopen, verlagen van de milieu-impact en goed werkgeverschap.

De ontwikkelingen in de sector en samenleving zijn van invloed op ons duurzaamheidsbeleid. Net als de veranderende wetgeving en de uitkomsten van onze constante dialoog met diverse belanghebbenden. Wat duurzaamheid voor Coop betekent, lees je hieronder in ons MVO-verslag.

Vragen? Wij luisteren!
Stel MVO-gerelateerde vragen, opmerkingen en suggesties via: MVO@coop.nl.

MVO-verslag 2019

Zie hieronder hoe we samen met klanten, leveranciers en andere stakeholders het verschil hebben gemaakt op het gebied van lokale betrokkenheid, het bevorderen van een gezonde levensstijl, duurzaam inkopen, het verlagen van milieu-impact en goed werkgeverschap.

Bekijk het MVO-verslag

Bekijk hier het MVO-verslag 2018

Bekijk hier het MVO-verslag 2017