0
Winkelmand

Coop stapt volledig over op eieren met Beter Leven keurmerk

Coop verduurzaamt opnieuw haar assortiment. Vanaf halverwege juli 2017 vindt de consument alleen nog eieren met het Beter Leven keurmerk in de schappen van de Coop-winkels.

Coop is al jaren bezig met de verduurzaming van haar assortiment. Er zijn bijvoorbeeld grote stappen gezet binnen het vleeswarenassortiment en ook het gehele Coop kipassortiment is sinds vorig jaar plofkipvrij. Alleen nog eieren met Beter Leven keurmerk is de volgende stap.

Geen prijsverhoging Jacob Meijboom, Senior Category Manager Vriesvers en Zuivel: “Coop verduurzaamt op continue basis en als supermarktorganisatie hebben we dierenwelzijn hoog in het vaandel staan. Met deze stap nemen we opnieuw onze verantwoordelijkheid. Het verduurzamen van het eierassortiment gaat gepaard met behoud van onze prijzen. De consument blijft bij Coop dezelfde lage prijs voor betere eieren betalen.”

Blijf op de hoogte van het laatste Coop-nieuws

Coop is volop in ontwikkeling! We houden je graag op de hoogte van het nieuws binnen onze organisatie. Bekijk onze persberichten over nieuwe producten, acties en andere activiteiten en mijlpalen.

Voor persvragen kun je contact opnemen met:

Afdeling Communicatie
026-7999723
communicatie@coop.nl