0
Winkelmand
Functies in het DC - headervisual
Functies in het distributiecentrum

Kom jij werken in ons distributiecentrum?

Heb jij interesse in een baan in een distributiecentrum van Coop? Maak dan kennis met de verschillende functies in onze distributiecentra. We zijn regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s.

Bekijk onze actuele vacatures

Magazijnmedewerker A

Magazijnmedewerker A

De magazijnmedewerker A kan worden ingezet op diverse deelgebieden. Hierbij moet je denken aan de ontvangst van goederen, het verzamelen van orders, expeditie en emballage. In deze functie zorg je ervoor dat goederen op een correcte wijze worden ontvangen en gecontroleerd.

Je verzamelt orders voor verzending naar de klant, maakt ze gereed voor vervoer en verwerkt teruggekomen emballage.

Magazijnmedewerker B

Magazijnmedewerker B

Als magazijnmedewerker B voer je dezelfde taken uit als een magazijnmedewerker A, maar daarnaast ben je inzetbaar bij het plaatsen en gereedmaken van te verzamelen goederen met de hef- of reachtruck en/of bij de kwaliteitscontrole.

Voorman distributiecentrum

Voorman

De voorman geeft leiding aan een groep magazijnmedewerkers. Je stuurt deze groep aan, houdt toezicht, voert controles uit en laat zaken corrigeren die niet in orde zijn, zodat de goederenstroom optimaal kan verlopen.

Hoofd magazijn supermarkt

Hoofd magazijn

De totale verantwoordelijkheid voor een goed lopende goederenstroom ligt in handen van het hoofd magazijn. Als hoofd magazijn ben je daarnaast medeverantwoordelijk voor financiële aspecten zoals de personeelskosten.

Door gericht, aan de hand van metingen te sturen, stimuleer je samen met de voormannen de prestaties in het distributiecentrum.

Medewerker huishoudelijke dienst

Medewerker huishoudelijke dienst

De medewerker huishoudelijke dienst verricht alle voorkomende niet-technische huishoudelijke werkzaamheden. Je kunt hierbij denken aan het verzorgen van de kantinewerkzaamheden en het schoonmaken van kantoren.

Administratief medewerker supermarkt

Administratief medewerker

De administratief medewerker verwerkt bestellingen tot orders en zorgt voor een tijdige verzameling van de orders. Ook heb je contact met de klant, indien deze vragen heeft over de goederen.