0
Winkelmand
Functies in de supermarkt - headervisual
Functies in de supermarkt

Voor welke supermarktfunctie ga jij?

Wil jij in de supermarkt werken bij Coop? Maak dan kennis met de verschillende functies in onze winkels. We zijn regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s.

Vacatures in de supermarkt

Heb jij interesse in een van de mogelijke functies?

Bekijk onze actuele vacatures

Hulpkracht supermarkt

Hulpkrachten (tot 12 uur per week)

Coop werkt op alle afdelingen van de supermarkt met hulpkrachten. Je kunt hierbij denken aan vakkenvullers, kassa- en boetiekmedewerkers. Er zijn op verschillende dagen en tijden in de week hulpkrachten nodig.

Kassamedewerker supermarkt

Kassamedewerker

De kassamedewerker is voor de klant de laatste en misschien wel belangrijkste schakel in de winkel. In deze functie sta je de klant op vriendelijke wijze te woord en zorg je voor een correcte afwikkeling van de aankopen.

Medewerker KW supermarkt

Verkoopmedewerker kruidenierswaren

Als verkoopmedewerker kruidenierswaren ontvang en controleer je de binnengekomen kruidenierswaren en zorg je ervoor dat de goederen snel in de winkel liggen. Je vult de schappen en vakken, houdt de winkelruimte netjes en bestelt goederen. Je hebt dagelijks contact met klanten en geeft advies.

Medewerker AGF supermarkt

Verkoopmedewerker AGF

Als verkoopmedewerker AGF werk je op de afdeling aardappelen, groente en fruit. Je presenteert de producten op een aantrekkelijke wijze, bestelt en controleert bestellingen. Je adviseert klanten en zorgt voor een nette en goedgevulde afdeling.

Medewerker boetiek supermarkt

Verkoopmedewerker boetiek/slagerij

Als verkoopmedewerker boetiek/slagerij kom je in aanraking met verschillende productgroepen, zoals brood, kaas en vleeswaren. Je adviseert de klant, bestelt producten, pakt ze in en zorgt voor een creatieve presentatie van de artikelen.

Afdelingschef supermarkt

Afdelingschef/eerste verantwoordelijke

Als afdelingschef/eerste verantwoordelijke heb jij de verantwoordelijkheid over één van de afdelingen: kruidenierswaren, AGF, kassa of boetiek/slagerij. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding, de omzet en het resultaat van de afdeling. Daarbij draait het vooral om een goede commerciële vertaling van de formule naar het winkelbeeld. Samen met de supermarktmanager, de andere afdelingschefs en eerste verantwoordelijken bepaal je de koers van je afdeling en de hele winkel.

Supermarkt assistent

Assistent supermarktmanager

De assistent supermarktmanager is de rechterhand van de supermarktmanager. Je ondersteunt de supermarktmanager onder andere door medewerkers aan te sturen, de personeelsplanning te maken en een correcte geld- en goederenstroom te bewaken. Als plaatsvervanger ben je regelmatig het gezicht van de winkel en medeverantwoordelijk voor de winkel en het financiële resultaat.

Supermarktmanager Coop

Supermarktmanager

Als supermarktmanager ben je eindverantwoordelijk voor alles wat er in de supermarkt gebeurt. Je geeft leiding aan het personeel, controleert de uitvoering van de werkzaamheden en draagt de budget- en resultaatverantwoordelijkheid voor alle activiteiten binnen de winkel. Naar buiten ben jij het gezicht van de supermarkt.