0
Winkelmand
Onze mensen - headervisual

Goed werkgeverschap

Bij Coop helpen we onze collega’s om het beste uit zichzelf naar boven te halen. Door aandacht te besteden aan talent en ontwikkeling en door iedereen een veilige en gezonde werkomgeving te bieden. Samenwerking staat centraal, samen maak je immers ’t verschil.

Ons ruime aanbod van opleidingsmogelijkheden loopt vooral via ons eigen opleidingshuis: het Coop College. Onze medewerkers vinden er opleidingstrajecten in allerlei vormen, van (korte) e-learningmodules tot vakgerichte mbo-opleidingen. In onze Talentpool worden Coop-talenten klaargestoomd om door te stromen binnen onze eigen organisatie, bijvoorbeeld naar een leidinggevende functie.

Opleiden en ontwikkelen

Opleiden en ontwikkelen

Wij zijn een lerende organisatie die transparant is over doorgroeimogelijkheden en de opleidingen die daarbij horen. Het gebruik van e-learningmodules past in ons streven om medewerkers gericht op te leiden en waar mogelijk intern door te laten groeien. Daarom zetten we in 2021 een Leer Management Systeem op met heldere leerpaden die medewerkers laat zien welke e-learningmodules beschikbaar zijn en welke ze moeten volgen. Zo bieden we opleidingen veel gerichter aan.

Meer weten

Bekijk hier het MVO-verslag 2020

Allerlei ontwikkelingen in de samenleving zijn van invloed op ons duurzaamheidsbeleid. Van gesprekken met klanten tot landelijke wetgeving. Wat duurzaamheid voor Coop betekent, en hoe wij verder invulling geven aan onze vijf pijlers, lees je in ons MVO-verslag.

Bekijk het MVO-verslag