0
Winkelmand

1 september 2021

Invulling vacatures ledenraad

Het bestuur van Coop Nederland U.A. heeft besloten een vacature in de ledenraad vanuit de provincie Drenthe in te vullen. De coöperatieraad heeft in lijn met het gewenste profiel een kandidaat gevonden en deze voorgesteld aan het bestuur. Het voltallige bestuur heeft ingestemd met de kandidaat. We stellen de kandidaat graag kort aan je voor.

Jeannet Haneveld (1970) uit Coevorden, Drenthe

Jeannet is gehuwd en moeder van twee kinderen. Ze heeft 15 jaar ervaring in de foodretail en is supermarktfan. Ook heeft zij ervaring in de catering. Momenteel is zij medewerker bij een webshop van een  online hondenschool. Klant bij Coop Coevorden. Vrijwilligerservaring heeft zij opgedaan bij de buurtvereniging. Ze typeert zichtzelf als mondig en kritisch. Met name servicegerichtheid en dienstverlening zijn voor deze kandidaat belangrijke thema‚Äôs:

Tegenkandidatuur

Binnen 30 dagen na publicatie van dit bericht kunnen mensen zich tegenkandidaat stellen. Hiervoor moet je voldoen aan het profiel van de ledenraad, afkomstig zijn uit de provincie Drenthe en vergelijkbare competenties meebrengen als de voorgedragen kandidaat. Ook moeten tegenkandidaten minstens dertig steunverklaringen van andere consumentenleden uit dezelfde regio overleggen, voorzien van naam- en adresgegevens, geboortedatum en lidmaatschapsnummer. 

Wil jij je tegenkandidaat stellen? Stuur dan een e-mail met een korte profilering en motivatie naar coöperatiezaken@coop.nl. Vermeld je telefoonnummer en wanneer je bereikbaar bent, dan nemen we binnen drie werkdagen contact met je op om een mogelijke kandidatuur en verdere procedure te bespreken.

Als er geen tegenkandidaten zijn dan is de benoeming een feit en zal Jeannet op de eerstvolgende ledenraadbijeenkomst worden verwelkomd.