0
Winkelmand
lokale betrokkenheid headervisual

Lokale betrokkenheid

Als coöperatie staan we dichtbij onze klant en midden in de maatschappij. Wij willen onze klanten niet alleen geweldige supermarkten bieden, maar ook bijdragen aan de leefbaarheid in de buurt.

Een mooi voorbeeld is onze statiegeldactie, waarmee we samen met onze klanten heel diverse doelen in de buurt steunen. Van lokale voedselbanken tot sport- en muziekverenigingen in de wijk of het dorp. Klanten doneren hun statiegeld, via een speciale knop op de statiegeldautomaat. Coop verdubbelt de opbrengst. De statiegeldactie is één van de manieren waarop we geld inzamelen voor het Coop Rode Kruis Fonds. Daarmee financieren we projecten die de veiligheid en leefbaarheid in de buurt vergroten. Zo organiseerden we al 1000 gratis EHBO-cursussen in onze winkels en zijn al onze winkels van een AED voorzien die 24/7 beschikbaar is voor de buurt.

Bij Coop heeft iedere klant een stem. Via onze lokale winkelpanels en het online luisterpanel vragen we regelmatig naar de mening van onze klanten, over allerlei onderwerpen. Daar luisteren we ook écht naar: zo passen we onze service en ons assortiment nóg beter af op jouw wensen.

Wist je dat alle klanten met een klantenkaart lid zijn van de vereniging Coop? Onze lokale betrokkenheid komt voort uit de natuurlijke verbinding met onze leden. Dat is de kracht van een coöperatie.

EHBO cursus in de winkel

Dankzij het Coop Rode Kruis Fonds volgden 1000 klanten onlangs een gratis EHBO-cursus tussen de schappen van ruim 80 Coop-winkels! Kijk hier hoe dat ging bij Coop Waardenburg.