0
Winkelmand
Onze mensen - headervisual
Onze mensen

De kracht van samen

Wij geloven in de kracht van samen. Want samen bereik je meer dan alleen. Dat zie je in de manier hoe wij met klanten én met elkaar omgaan. Coop is altijd dichtbij en we creëren een fijne omgeving voor onze klanten en medewerkers. Zowel klanten als medewerkers hebben bij ons een stem.

Klantenpanel Coop

Luisteren naar klanten

Klanten vinden in onze winkels producten die écht lekker en goedcoop zijn. Bovendien staan we dicht bij onze klanten. Zij hebben inspraak in onze organisatie. Bijvoorbeeld via het luisterpanel.

In onze supermarkten doen we graag iets extra’s. Zo zamelen we samen met onze klanten statiegeld in voor goede doelen en lokale verenigingen. Met geweldige resultaten! Daar zijn we erg trots op. Bovendien verdubbelt Coop de opbrengst van de statiegeldactie.

Onze mensen

Een bijzondere werkgever

Coop is een flexibele werkgever die rekening houdt met de wensen en mogelijkheden van haar medewerkers. In ons bedrijf heerst een goede werksfeer. Er is veel contact met mensen en we juichen initiatieven ontzettend toe. Of je nu in de supermarkt werkt, in één van onze distributiecentra of op het servicekantoor: teamwork staat bij ons op nummer 1. Samen maak je ’t verschil!

Wil je als medewerker vooruit? Dan is er veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Zo kunnen medewerkers via het Coop College diverse trainingen en opleidingen volgen. Wij weten zeker: wanneer onze medewerkers zich goed voelen, stralen ze dit uit en beïnvloeden ze anderen op een positieve manier. En daar wordt iedereen blij van.