0
Winkelmand

Exclusief bij Coop Supermarkten: servies van tv-kok Miljuschka Witzenhausen

Tv-kok Miljuschka Witzenhausen en Coop Supermarkten slaan de handen ineen. Vanaf 29 juni is de productlijn van Miljuschka, bestaande uit kommen, ovenschalen en serveerplanken, exclusief verkrijgbaar bij de 314 Coop-winkels.

Het terracotta servies bestaat uit een ovenschaal en vier verschillende maten kommen (9, 12, 14 en 20 cm doorsnede). Een serveerplank van acaciahout maakt de lijn compleet. Het servies is verkrijgbaar met een blauwe of witte afwerking. De producten zijn handgemaakt, dus elke kom of schaal is uniek.

Fris gedekte tafel

Miljuschka Witzenhausen, ook bekend van haar rol bij RTL Boulevard en haar deelname aan Wie is de Mol? en Coop zijn een goede match, vinden beiden. De tv-kok promoot middels haar recepten lekker én makkelijk eten. Dat past goed bij Coop, de supermarkt voor de dagelijkse maaltijd(oplossing). Miljuschka is dan ook blij met haar productlijn voor Coop Supermarkten: “De producten zijn licht van kleur en natuurlijk qua materiaal. Dat zorgt voor een fris gedekte tafel. Herinneringen maak je in mijn beleving vooral aan de eettafel. Telefoon weg, lekker samen praten en genieten. Daar is dit servies voor gemaakt.”

Het servies is vanaf € 1,99 exclusief verkrijgbaar bij Coop Supermarkten van week 27 t/m 30. Voor de producten geldt: op=op.  

Blijf op de hoogte van het laatste Coop-nieuws

Coop is volop in ontwikkeling! We houden je graag op de hoogte van het nieuws binnen onze organisatie. Bekijk onze persberichten over nieuwe producten, acties en andere activiteiten en mijlpalen.

Voor persvragen kun je contact opnemen met:

Afdeling Communicatie
026-7999723
communicatie@coop.nl