0
Winkelmand

Velp, 4 mei 2016

Tv-kok René Pluijm daagt Nederland uit voor BBQ Battle Coop

‘The heat is on’ bij Coop! Tv-kok René Pluijm gaat dit voorjaar de strijd aan met de beste hobbybarbecuechefs van Nederland tijdens de BBQ Battle van de supermarktorganisatie. Deelnemers strijden om de titel BBQ Master 2016 en een barbecue voor de hele buurt.

René Pluijm, bekend van het RTL-programma Pluijms Eetbare Wereld, is terug in Nederland. In samenwerking met Coop gaat de tv-chef op zoek naar de beste hobbybarbecuechefs. De tien beste barbecuespecialisten worden uitgedaagd om op zaterdagmiddag 18 juni in de GelreDome in Arnhem, voorafgaand aan het jubileumconcert Coop in Concert, de BBQ Battle aan te gaan met Pluijm. Na de battle kiest de chef de BBQ Master van Nederland.

Pluijm: “Voor de BBQ Battle zoeken we mensen die op hun best zijn achter de barbecue. Echte liefhebbers die iedereen weten te verrassen met heerlijke barbecuegerechten. Zelf ben ik een echte barbecueliefhebber. Ik heb dan ook ontzettend veel zin om tijdens de finale van de BBQ Battle op zaterdag 18 juni de strijd aan te gaan met de tien finalisten!”

Aanmelden en prijzen
Het is tot 1 juni mogelijk om barbecuemasters op te geven door op de website keukentafel.nl/bbqmaster een motivatie en eventueel een foto te plaatsen. De leukste en beste inzendingen krijgen op 6 juni bericht en worden uitgenodigd om de strijd aan te gaan met René Pluijm op 18 juni. Naast de titel BBQ Master 2016, ontvangt de winnaar een compleet verzorgde buurtbarbecue voor maximaal 75 personen en komt hij of zij met een artikel in het magazine Aan de keukentafel met Coop.

Blijf op de hoogte van het laatste Coop-nieuws

Coop is volop in ontwikkeling! We houden je graag op de hoogte van het nieuws binnen onze organisatie. Bekijk onze persberichten over nieuwe producten, acties en andere activiteiten en mijlpalen.

Voor persvragen kun je contact opnemen met:

Afdeling Communicatie
026-7999723
communicatie@coop.nl