0
Winkelmand

Spaar bij Coop voor gratis toegangskaarten voor het Nationale Park De Hoge Veluwe


Dat er ook na de zomer genoeg redenen zijn om lekker naar buiten te gaan, bewijst Coop met de nieuwe spaaractie. Van 3 september tot en met 28 oktober 2018 kunnen klanten van de supermarkt sparen voor een g
ratis tweede toegangskaartje voor Het Nationale Park De Hoge Veluwe.

Het Nationale Park De Hoge Veluwe ligt in Gelderland en is goed bereikbaar vanuit het hele land. Het park van zo'n 5.400 hectare bestaat uit loof- naald- en gemengde bossen, heidevelden, grasvlakten en stuifzandlandschappen. Je vindt er talloze dieren zoals edelherten, reeën, moeflons en wilde zwijnen.

Jurjen Worp, Manager Marketing Communicatie Coop:Bij Coop stimuleren we op verschillende manieren een gezonde levensstijl. Ook met de nieuwe spaaractie 'Met Coop naar buiten' brengen we onze klanten in beweging. Het Nationale Park De Hoge Veluwe is een prachtig gebied om te wandelen en te fietsen. Dankzij de spaaractie trekken klanten er met het hele gezin, voordelig op uit!”

Tijdens de actieperiode – van 3 september tot en met 28 oktober 2018 – ontvangen klanten bij elke 5 euro* aan boodschappen 1 spaarzegel. Een volle spaarkaart (12 zegels) is goed voor een voucher. Deze voucher kan tot en met 31 december 2018 verzilverd worden voor een gratis tweede dagkaart** voor Het Nationale Park De Hoge Veluwe op www.hogeveluwe.nl/coop. Klanten kunnen het park met de dagkaart(en) bezoeken tot en met 31 december 2019.

Dierenstickers

Gedurende de looptijd van de spaaractie kunnen kinderen bij Coop ook acht weken lang leuke dierenstickers verzamelen. Er zijn acht gratis stickers met afbeeldingen van 'The Big 8' van Park De Hoge Veluwe beschikbaar, die kinderen op een mooie poster kunnen plakken. Elke week is er een nieuwe sticker verkrijgbaar bij de servicebalie.

*Exclusief wettelijk niet toegestane artikelen

**Tweede dagkaartje gratis is geldig voor een dagkaart voor volwassenen ter waarde van €9,50 of kinderdagkaartje ter waarde van €4,75 waarbij het goedkoopste kaartje gratis is

Blijf op de hoogte van het laatste Coop-nieuws

Coop is volop in ontwikkeling! We houden je graag op de hoogte van het nieuws binnen onze organisatie. Bekijk onze persberichten over nieuwe producten, acties en andere activiteiten en mijlpalen.

Voor persvragen kun je contact opnemen met:

Afdeling Communicatie
026-7999723
communicatie@coop.nl