0
Winkelmand
Knuffels boekjes headervisual

Spaar nu voor de mooiste voorleesboeken én knuffels

Dat is knus. Spelen en lezen met Elmer, Gonnie en Gijsje, Woezel & Pip, Nijntje en Rupsje Nooitgenoeg. Samen een boekje lezen is heel gezellig, en het is ook nog eens goed voor de taalontwikkeling van je (klein)kind. Daarom spaar je bij Coop ook dit jaar weer voor verschillende boeken en bijpassende knuffels.

Je ontvangt een knuffel of voorleesboekje tegen inlevering van een volle spaarkaart en een kleine bijbetaling. Tot en met 18 oktober ontvang je bij iedere €5* aan boodschappen een spaarzegel en bij 15 zegels is de spaarkaart vol. Wees er wel snel bij, want voor deze actie geldt: op = op!

Rupsje nooitgenoeg

De knuffels

Wie kent 'Rupsje Nooitgenoeg' niet? Rupsje Nooitgenoeg houdt van eten en zegt bij al het lekkers wat hij eet en bij alles wat hij ziet dat hij van je houdt…… en natuurlijk verandert hij aan het einde van het verhaal in een prachtige vlinder.

Voorleesboekjes

Nijntje

In 1955 wordt Nijntje 'geboren'. Tijdens een vakantie in Egmond aan Zee, vertelt Dick Bruna elke avond voor het slapengaan aan zijn oudste zoon Sierk een verhaaltje over een wit konijn dat in de tuin van het vakantiehuisje rondloopt. Dat konijn wordt de inspiratie voor Nijntje. Als vader Dick wat zit te tekenen verschijnt Nijntje op papier. Omdat hij het leuker vindt om een jurkje te tekenen dan een broekje, maakt hij van Nijntje een meisje.

Stap in de wereld van Nijntje en ontmoet haar vriendinnen en vader en moeder Pluis. Kijk wat Nijntje allemaal doet en meemaakt in de zomer, in de winter en op de kinderboerderij. Onder de flapjes in het boek is van alles te ontdekken! 

Elmer

Elmer

Op een dag maken Elmer en Wilbur een wandelingetje als ze worden ingehaald door een groepje rennende olifanten. 'We kijken wie het snelste is!' roepen de olifanten, maar ze zijn het er niet over eens wie er gewonnen heeft. Elmer besluit om een echte wedstrijd te organiseren. De olifanten beschilderen zich in alle kleuren van de regenboog. Het wordt een spannende wedstrijd en aan het eind krijgen alle deelnemers een mooie medaille van Elmer.

Gonnie & Gijsje

Gonnie en Gijsje

Gonnie en Gijsje zijn vriendjes. Dikke vriendjes. Overal waar Gonnie gaat, gaat Gijsje. Of toch niet? Gonnie en haar ganzenvriendjes Gijsje, Ollie, Eddie, Bo, Teun, Jasper en Jip beleven nog veel meer avonturen op de boerderij! De grappige verhaaltjes van Gonnie en vriendjes staan heel dicht bij de beleving van elke peuter. Hoe zou het bijvoorbeeld zijn om je laarsjes te delen? Of als je je vriendje niet meer kunt vinden met verstoppertje spelen? En wat doe je met vriendjes met een eigen willetje? Ook voor ouders valt er veel te lachen met deze verhalen.

Woezel en Pip

Woezel en Pip

Woezel en Pip zijn twee blije hondjes. Woezel is het blauwe hondje; Pip het gele hondje. Ze zijn elkaars beste vriendjes en ze spelen het allerliefst hele dagen lang in de Tovertuin. In die Tovertuin zijn ook hun andere vriendjes, zoals De Wijze Varen, Buurpoes, Tante Perenboom, Molletje, Vlindertje en Zonnetje. Samen met hun vriendjes beleven ze de leukste avonturen. Vandaag is een speciale dag in de Tovertuin. Het is allerliefste-dingen-doen-dag. Dan doen de allerliefste vriendjes Woezel en Pip de dingen die ze het aller- aller- allerliefst doen. Vriendjes maken, avonturen beleven en natuurlijk iets vieren. Want met de allerliefste vriendjes van de hele wereld is het elke dag feest.

Woezel en pip filter

Maak kans op een Woezel & Pip prijspakket!

Heb jij ons Woezel & Pip Instagram filter al gezien? Volg ons op Instagram, maak een toffe foto met dit filter en maak kans op een Woezel & Pip prijspakket!

Zo werkt het:

 • Volg Coop op Instagram. Alleen dan kun je het filter gebruiken
 • Open vervolgens in Instagram de camera/story functie
 • Swipe vervolgens naast de cameraknop naar rechts totdat je het Woezel en Pip filter tegenkomt
 • Maak een foto alleen of met iemand samen
 • Klik op het pijltje bovenaan je scherm om de foto op te slaan
 • Plaats de foto op je Instagram tijdlijn met een leuke tekst en de hashtags #samenmetcoop #voorleesvriendjes
 • Let op: alleen als je de foto op je tijdlijn plaatst maak je kans op een prijs

Volg Coop op Instagram

Livestreams terugkijken

Heb je een van de livestreams gemist of wil je 'm nog eens terugkijken? Van iedere vader hebben we een video gemaakt waarin hij het boekje voorleest. Deze kun je zo vaak terugkijken als je wilt. Een leuke afsluiter van de dag samen met je (klein)kinderen.

Bekijk voorleesvideo's

Alle spaaritems op een rij

Bekijk hieronder waar je allemaal voor kunt sparen en welke bijbetaling daarbij hoort.

Spaaritem Reguliere prijs Prijs met 1 spaarkaart à 15 zegels
Knuffel Nijntje € 24.99 € 7.99
Knuffel Rupsje Nooitgenoeg € 24.99 € 7.99
Knuffel Woezel € 24.99 € 7.99
Knuffel Pip € 24.99 € 7.99
Knuffel Elmer € 24.99 € 7.99
Knuffel Gonnie € 24.99 € 7.99
Knuffel Gijsje € 24.99 € 7.99
Boekje: Ga je mee met Nijntje? € 19.99 € 5.99
Boekje: Liefs van Rupsje Nooitgenoeg € 19.99 € 5.99
Boekje: Woezel & Pip allerliefste vriendjes € 19.99 € 5.99
Boekje: Elmer en de wedstrijd € 19.99 € 5.99
Boekje: Gonnie en Gijsje altijd samen € 19.99 € 5.99

Actievoorwaarden

 • Bij elke € 5- aan boodschappen* ontvang je 1 spaarzegel.
 • 15 spaarzegels = een volle spaarkaart.
 • Tegen inlevering van 1 volle spaarkaart en een bijbetaling kies je een knuffel of boekje naar keuze.**
 • Sparen kan t/m zondag 18 oktober 2020. Daarna worden geen zegels meer uitgegeven.
 • Sparen gaat snel, want wekelijks ontvang je ook bij verschillende actieproducten spaarzegels.
 • Volle spaarkaarten kan je inleveren t/m zondag 25 oktober 2020.
 • De knuffels en boekjes zijn niet los te koop bij Coop.
 • Let op: voor deze campagne geldt OP=OP, dus wees er snel bij!
* Exclusief cadeaubonnen en wettelijk niet toegestane artikelen (rookwaren, koopzegels, slijterijartikelen, babyvoeding tot 1 jaar, geneesmiddelen, postzegels, loten en telefoonkaarten).
** Volle spaarkaarten kunnen niet ingewisseld worden voor contant geld of een andere waardecompensatie.