0
Winkelmand

Nieuw bij Coop: SPRICE, natuurlijk ijs van groente en fruit

SPRICE, het eerste 100% natuurlijke ijsje van groente en fruit, is nieuw in het vriesvak van Coop. De gezonde én verrassend lekkere ijsjes zijn vanaf eind deze week verkrijgbaar bij het merendeel van de 262 Coop-winkels in Nederland.

Coop wil haar klanten verrassen met onderscheidende, écht lekkere producten die met aandacht zijn geproduceerd. Bovendien legt de supermarktorganisatie steeds meer de nadruk op de gezondere keuze. Jacob Meijboom, Senior Category Manager Vriesvers en Zuivel: “Coop geeft op verschillende manieren aandacht aan een gezonde levensstijl. Daar horen ook gezonde producten bij. De SPRICE ijsjes zijn een gezondere keuze, passend binnen een bewust eetpatroon.”

Simpel, lekker en gezond

De biologische ijsjes zijn ontwikkeld door 2-Michelinsterren chef Moshik Roth. De ijsjes zijn gemaakt van biologische groente en fruit met een vleugje honing en bevatten geen onnatuurlijke toevoegingen. Ze zijn verkrijgbaar in twee smaken: Komkommer-limoen en Sinaasappel-wortel. Ze bevatten respectievelijk slechts 24 en 28 calorieën per ijsje.

Over &samhoud

&samhoud food wil mensen inspireren om meer groente te eten. Het bedrijf, ontstaan vanuit 2-Michelin sterrenrestaurant &samhoud places, maakt het voor de consument gemakkelijker en aantrekkelijker om verantwoord te kiezen: met lekkere en verrassende producten van groente.

Blijf op de hoogte van het laatste Coop-nieuws

Coop is volop in ontwikkeling! We houden je graag op de hoogte van het nieuws binnen onze organisatie. Bekijk onze persberichten over nieuwe producten, acties en andere activiteiten en mijlpalen.

Voor persvragen kun je contact opnemen met:

Afdeling Communicatie
026-7999723
communicatie@coop.nl