0
Winkelmand
header STERK

STERK de winter door

Wat maakt jou sterk? De een voelt zich sterk als hij lekker heeft gesport, de ander zit vol energie na het eten van oer-Hollandse wintergroenten, zoals boerenkool, spruiten en worteltjes. Deze krachtpatsers zijn rijk aan vitamines en mineralen. Met onze sterke inspiratie, zoals gezonde recepten, lekkere producten of handige weetjes kom jij de winter door. 

Andijvie grof

400 g

1,49
0

Winterpeen

1 stuk(s)

0,29
0
superfoods

7 x gezonde superfoods van eigen bodem

Het wondermiddel van de laatste jaren op het gebied van gezondheid zijn de superfoods. Dit zijn voedingsmiddelen met een hoog gehalte aan vitamines, antioxidanten, mineralen, aminozuren en enzymen. Onze Nederlandse boerenkool staat over de hele wereld bekend als superfood, maar wist je dat we nog veel meer krachtpatsers in ons midden hebben?

Bekijk superfoods

vitaminewijzer

Vitaminewijzer voor de winter

Lekker gezond de winter door? Deze 6 vitamines spelen een hoofdrol voor je winterweerstand. Print of bekijk onze vitaminewijzer voor informatie, boodschappentips en recept ideeën. Eet iedere dag iets van elke vitamine en je eet jezelf sterk! 

Download

bewaarwijzers

Wintergroenten bewaren en bereiden

Groenten zoals wortels, boerenkool, spruiten en bloemkool passen helemaal bij de koude dagen en zijn ook nog eens gezond. Maar hoe bewaar en bereid je deze verse groenten? En waar moet je opletten als je ze wilt kopen? 

Lees meer

eetwissel

Maak je eigen gezonde Eetwissel

Grote veranderingen hou je moeilijker vol. Zet daarom kleine stapjes. Met een Eetwissel van het Voedingscentrum maak je een stapje binnen wat je nu al eet en drinkt en kies je voor een gezonder of duurzamer alternatief. Wij helpen je graag op weg en delen iedere week in onze nieuwsbrief en op Facebook en Instagram een nieuwe Eetwissel ter inspiratie.

Lees meer

Gezonde recepten

Fruity King Smoothie aardbei

250 ml

0,99
0

Fruity King Smoothie mango passievrucht

750 ml

1,99
0

I'm Smoothie avocado mango

500 ml

2,45
0

g'woon Smoothiemix havermout/aardbei/banaan

250 g

1,99
0
gezondheid

Gezond het jaar rond

Wij willen samen met jou gezond het jaar rond! Dit doen we onder andere door handige keuzehulpen in onze winkels, gezonde recepten volgens de Schijf van Vijf en met de Eetwissel van het Voedingscentrum. Zo zit er bijvoorbeeld in veel frisdranken meer suiker dan dat je denkt.

Lees meer

beweegtips

Tips om meer te bewegen

Wanneer je beweegt ben je fitter en krijg je meer energie. Hierdoor heb je minder last van stress, krijg je sterkere spieren én slaap je beter. Maar hoe pak je dat aan? Wij geven je vijf beweegtips om fitter te worden!

Bekijk tips

Bio+ Citroen gember

20 stuk(s)

1,25
0

Gember verpakt

150 g

2,74
0

Verstegen Gember gemalen

26 g

2,25
0

Zonnatura Groene thee gember

20 stuk(s)

1,89
0
Gember recepten
verkoudheid

10 tips om verkoudheid te voorkomen

Het verkoudheidsvirus komt ieder jaar weer terug. Het liefste word je natuurlijk niet verkouden. Daarom geven wij je 10 tips die helpen om verkoudheid te voorkomen, zoals meer bewegen, veel water drinken en warme kleding dragen. 

Lees meer

STERK knutselplaat

Maak je eigen krachtvoerfiguur

Kies je favoriete stuk fruit of groente en knutsel je eigen krachtvoerfiguurtje! Maak een foto van jezelf met je creatie en deel je foto op Instagram met #samenmetcoop. Zo maak je kans op rijkgevuld knutselpakket! Download hier de knutselplaat in A4 formaat en print deze enkelzijdig of haal de knutselplaat in A3 formaat op bij jouw Coop. 

Download in A4

STERK Aan de Keukentafel magazine

Het nieuwste Aan de Keukentafel magazine

Heb jij al het nieuwe Aan de Keukentafel magazine gezien? Het magazine is in een geheel nieuw jasje gestoken en in iedere editie staat één thema centraal. Dit keer is het thema STERK de winter door en delen we sterke verhalen, supergezonde recepten en weetjes over jouw weerstand. Neem het magazine gratis mee bij jouw Coop of lees het online!

Bekijk magazine