0
Winkelmand
Werken in de supermarkt - headervisual
Werken in de supermarkt

Werken in de supermarkt Coop

In de supermarkt gebeurt het! Als je werkt in een van de supermarkten van Coop, heb je een superafwisselende baan. Je staat klanten te woord, geeft advies, bestelt, rekent af en zorgt voor een goede presentatie van de producten en winkel. In Nederland zijn meer dan 250 Coop-supermarkten waar in totaal ruim 5.000 medewerkers werken. In al deze winkels staat de klant centraal. Als medewerker van de supermarkt heb je dagelijks contact met klanten en zorg je ervoor dat zij met plezier hun boodschappen doen bij Coop.

Daarnaast hechten we heel veel waarde aan samenwerken. Door met je collega’s hetzelfde doel na te streven en elke dag hetzelfde enthousiasme uit te stralen, maak je samen ’t verschil. Dus zoek jij een afwisselende baan met doorgroeimogelijkheden? Ben je vriendelijk, een initiatiefnemer en service- en klantgericht? En vind je een gezellige sfeer belangrijk? Dan is werken bij Coop wat voor jou!

Wat vinden wij belangrijk?
In onze supermarkten staat de klant centraal. Als medewerker heb je dagelijks contact met klanten en geef je ze advies. Jij zorgt er mede voor dat onze klanten met plezier winkelen en graag terugkomen in onze winkels!  Vriendelijkheid, initiatief nemen en service- en klantgerichtheid zijn dus erg belangrijk: jij bent een ambassadeur van Coop.

Wat bieden wij jou?
Werken bij Coop is uitdagend en iedere dag anders! Coop biedt je een afwisselende baan met zo veel mogelijk verantwoordelijkheid, bijvoorbeeld voor een specifieke productgroep, assortiment of versafdeling.

Join the club!
Coop is een bijzondere werkgever. De naam Coop is een afkorting van ‘coöperatie’, wat samenwerking betekent. Bij Coop ervaar je dagelijks dat je bij een club hoort. Spreekt jou dit aan? Join the club!

Bekijk onze actuele vacatures