0
Winkelmand
Telesuper zakelijk HeaderVisual

Coop Zakelijk & Telesuper.nl

Om onze zakelijke klanten nog beter te kunnen bedienen, werken wij samen met Telesuper.nl. Dankzij deze partnership hebben klanten van Coop Zakelijk de keuze uit de vertrouwde Coop-producten én een breed zakelijk assortiment. Denk aan portie- en grootverpakkingen, foodservice- en non-food-producten. De webshop met in totaal meer dan 15.000 producten is speciaal voor zakelijke klanten ontworpen.

Als Coop Zakelijk-klant heb je toegang tot allerlei tijdbesparende administratieve tools, zoals een afnamerapportage en budgettool. Registreer je bij Telesuper.nl voor Coop Zakelijk en geniet van de voordelen!

Registreer je voor Coop Zakelijk

De voordelen

 • Altijd inzicht in je bestedingen
  Met onze handige budgettool heb je altijd inzicht in je bestellingen, uitgaven en resterende budget. Ook kun je eenvoudig afnamerapportages van de boodschappen in diverse formats genereren.


 • Het Coop assortiment en meer
  Bij ons ben je in één klaar met bestellen, want naast het Coop assortiment kun je ook bij ons terecht voor groothandelsproducten, verse kant-en-klaarmaaltijden en brood van de warme bakker.


 • Gegarandeerde THT
  Wij vervoeren de boodschappen in geconditioneerde bussen. Dit houdt in dat de bussen een gescheiden koelcompartiment hebben. Hierdoor blijven koel-of vries producten perfect op temperatuur. Daarnaast weet je bij ons zeker dat vleeswaren, melk en groenten nog lang houdbaar zijn. Wij geven namelijk op dagverse artikelen een specifieke THT-garantie per productgroep. Deze staan vermeld in de webshop en de pakbon. Zo heb je altijd kakelverse producten in huis.


 • Duurzaam en milieubewust
  Wij hechten veel waarde aan milieu en duurzaamheid. Daarom rijden onze bezorgers in auto’s die minder belastend zijn voor het milieu. Dankzij een schone 2 liter EcoBlue euro 6.2 motor voldoen ze aan de laatste uitlaatgas-emissie norm en behoren ze tot de schoonste en nieuwste in de markt. Ook ons distributiecentrum is 100% energie neutraal. De schone energie wordt gerealiseerd door de zonnepanelen op het dak en 7 Q-ton warmtepompen. Wij zijn klaar voor een groene toekomst!


 • Supersnel je boodschappen besteld
  Onze favorietenlijst maakt het bestellen eenvoudig. Maak een lijst aan en voeg producten toe die je vaak besteld. Bij je volgende bestellingen ben je in een handomdraai klaar. De boodschappen staan namelijk al voor je klaar in je favorietenlijst! Boodschappen doen wordt hierdoor minder tijdrovend, waardoor jij meer tijd overhoudt voor je werk.


 • Maatwerk in de bezorging
  Voor 14 uur bestelt is overmorgen bij jouw bedrijf. Op de dag van de levering kun je jouw bestelling real-time volgen. Je ziet hoeveel klanten voor jouw aan de beurt zijn, hoe de bezorger heet en hoe laat hij bij jouw arriveert. Wil je vaste bezorgmomenten of iets wijzigen aan je bestelling? Dat kan! Neem gerust contact met ons op.
Coop zakelijk: online boodschappen bestellen

Een korte introductie

Telesuper.nl levert al 20 jaar boodschappen aan bedrijven, kinderopvang en kleinschalig wonen. Vanuit het distributiecentrum in Almere worden er wekelijks 200.000 producten vervoerd door heel Nederland. Naast het leveren van boodschappen richt de organisatie zich ook op het bedenken van oplossingen die het bestellen efficiënter en leuker maken. Denk hierbij aan de eerdergenoemde afnamerapportage, favorietenlijst en budgettool. Verder staat duurzaamheid hoog in het vaandel.

Wist je dat het distributiecentrum van 13.000 m2 volledig energieneutraal is? Dankzij de zonnepanelen op het dak en de 7 Q-ton warmtepompen is de organisatie klaar voor de toekomst. En niet alleen het distributiecentrum is duurzaam, maar ook de bezorgbussen. Met een schone 2 liter EcoBlue euro 6.2-motor, die tot de nieuwste en schoonste in de markt behoort worden al jouw boodschappen milieubewust geleverd!

Registreer je voor Coop Zakelijk