0
Winkelmand
header glazen vacu vin

Spaar voor hoogwaardige Vacu Vin kristalglazen

Wil je graag jouw glasservies uitbreiden of zoek je nog een leuk cadeau voor de feestdagen? Spaar nu bij ons voor kristalheldere glazen van Vacu Vin met klinkende korting tot wel 80%! Je kan sparen voor witte en rode wijnglazen, champagneglazen, bierglazen, gin-tonic glazen, longdrink- en waterglazen. Bovendien is er ook een speciale limited editieserie bestaande uit witte champagneglazen, wijnglazen en longdrinkglazen.

Van 23 november 2020 tot en met 31 januari 2021 ontvang je bij iedere €5* aan boodschappen een spaarzegel en bij 15 zegels is de spaarkaart vol. Je ontvangt een set van twee glazen bij een volle spaarkaart en een kleine bijbetaling van €3,99. De bijbetaling voor de speciale witte limited editieserie is €6,99. Volle spaarkaarten kunnen ingeleverd worden tot en met 21 februari. 

Let op: We hebben tijdelijk geen voorraad meer van het gin-tonicglas en bierglas. De nieuwe glazen worden begin februari geleverd en zijn vanaf donderdag 11 februari af te halen in jouw Coop-winkel. Via dit formulier kan je aangeven of en hoeveel glazen je wilt bestellen.

Borrelen

Borrelen

Gebruik jouw gloednieuwe gespaarde glazen bij een heerlijke borrel. Er is altijd een goede reden om te borrelen. Proost samen met vrienden en familie en geniet! Ook leuk: een borrelmoment in de vorm van een high wine of high beer. Wij hebben heel veel borrelinspiratie, tips én recepten voor je verzameld. Zo wordt jouw borrel zonder twijfel een groot succes!

Bekijken

Wijnen

Welke wijn kies jij?

Een goed glas wijn maakt een gezellig genietmoment extra geslaagd. Maar welke wijn drink je wanneer, hoe maak je de beste wijnspijscombinatie en hoe serveer je een mooie wijn op zijn best? De allerbelangrijkste regel is gelukkig heel simpel: drink wijn die je lekker vindt. Dan word je vanzelf nieuwsgierig naar meer. Wij nemen je mee op ontdekkingstocht.

Lees meer

Actievoorwaarden

  • Bij elke € 5.- aan boodschappen* ontvang je 1 spaarzegel.
  • 15 spaarzegels = een volle spaarkaart.
  • Tegen inlevering van 1 volle spaarkaart en een bijbetaling kies je een set Vacu Vin glazen naar keuze.**
  • Sparen kan van maandag 23 november t/m zondag 31 januari 2021. Daarna worden geen zegels meer uitgegeven.
  • Volle spaarkaarten kan je inleveren t/m zondag 21 februari 2021.
  • De Vacu Vin glazen zijn niet los te koop bij Coop.
  • Let op: voor deze campagne geldt OP=OP, dus wees er snel bij!

* Exclusief cadeaubonnen en wettelijk niet toegestane artikelen (rookwaren, koopzegels, slijterijartikelen, babyvoeding tot 1 jaar, geneesmiddelen, postzegels, loten en telefoonkaarten).

*Volle spaarkaarten kunnen niet ingewisseld worden voor contant geld of een andere waardecompensatie