0
Winkelmand
Projectontwikkeling - headervisual
Vastgoed en acquisitie

Vastgoed en acquisitie in de retail

Coop is naast een solide en snelgroeiende supermarktorganisatie ook een betrouwbare vastgoedpartner. Ambitieus en volop in beweging. De afgelopen vijftien jaar zijn zowel het aantal vestigingen als de omzet van Coop vervijfvoudigd.
 
Met inmiddels meer dan 300 vestigingen verspreid over Nederland komt u Coop overal tegen. En we willen verder groeien! Daarom zijn we op zoek naar nieuwe vestigingslocaties. Samen met u.

Eigen bouwbureau Coop

Samenwerking is onze kracht

Coop realiseert nieuwe projecten samen met gemeenten, projectontwikkelaars, beleggers en ondernemers. We hebben aantoonbare ervaring met projectontwikkeling: van participatie in nieuwbouwprojecten, het zelf aankopen van vastgoed en grond tot het direct huren van vastgoed van vastgoedbeleggers of projectontwikkelaars.

EĂ©n van de pijlers van Coop is samenwerking, waarbij korte lijnen, flexibiliteit en duidelijkheid onze kracht zijn. Door goed naar elkaar te luisteren en met elkaar mee te denken, realiseren we nieuwe projecten waarin wij niet alleen samen met u investeren in duurzame nieuwe supermarkten, maar ook investeren in een duurzame relatie met u.

Coop zoekt winkellocaties

Coop heeft supermarkten met de volgende formules: CoopCompact (buurtformule), Coop (fullserviceformule) en Coop Vandaag (stadsformule). Winkels kunnen worden gerund door zowel zelfstandig ondernemers als supermarktmanagers.

Met drie formules heeft Coop voor vrijwel elke locatie een passende invulling  met een eenduidige, moderne, frisse en heldere uitstraling. Locaties die voldoen aan de volgende criteria hebben onze directe belangstelling:

Coop Compact
Oppervlakte: 500-800 m2
Min. 3000 inwoners
Beperkte concurrentiedruk

Goede zichtbaarheid
Goede bereikbaarheid
Goede expeditiemogelijkheid
Ruime parkeergelegenheid
Coop (fullservice)
Oppervlakte: 800-2000 m2
Min. 10.000 inwoners
Beperkte concurrentiedruk

Goede zichtbaarheid
Goede bereikbaarheid
Goede expeditiemogelijkheid
Ruime parkeergelegenheid
Coop Vandaag
Oppervlakte 400–650 m2
Grote steden > 100.000 inw.
Min. 4.000 inw. in straal 500 m

In of aan rand van stadscentrum
Goede zichtbaarheid
Goede bereikbaarheid
Goede expeditiemogelijkheid
Projectontwikkeling Coop

Eigen bouwbureau

Coop beschikt over een eigen vastgoed- en acquisitieafdeling die in staat en bereid is om vrijblijvend met vastgoedbeleggers en projectontwikkelaars proactief mee te denken over zowel technische als commerciële uitdagingen in retail vastgoedprojecten.

Coop beschikt daarnaast over een eigen bouwbureau dat in staat is om snel en adequaat voor vrijwel elke ruimte een passende invulling te ontwerpen, uit te werken en te realiseren. Coop hecht daarbij veel waarde aan duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Uw vastgoedproject realiseren samen met Coop?

Bent u op zoek naar een flexibele, solide en duurzame partner voor uw project of naar een supermarktketen die zich in vrijwel elk type marktgebied kan vestigen? Coop komt dan graag met u in contact. Download onze brochure (pdf) voor meer informatie of neem contact met ons op via: vastgoed@coop.nl.