0
Winkelmand

Veelgestelde vragen over de Coop nieuwsbrief

 

Waar kan ik mij inschrijven voor de nieuwsbrief van Coop?
Je kunt je via onze website inschrijven voor de Coop nieuwsbrief.


Wat zijn de voordelen van de Coop nieuwsbrief?
Met de Coop nieuwsbrief ben je altijd als eerste op de hoogte van aanbiedingen, campagnes en andere speciale acties. Zo ben je er altijd als eerste bij en profiteer je van veel voordeel. Bovendien maak je als nieuwsbriefabonnee iedere maand kans op een Coop cadeaukaart t.w.v. 100 euro.


Hoe kan het dat ik de Coop nieuwsbrief niet ontvang?
Om de Coop nieuwsbrief te ontvangen is het belangrijk dat je Coop als veilige afzender markeert. Heb je dit niet gedaan, dan staat de nieuwsbrief wellicht in de map Ongewenste e-mail of Spam.


Ik kan de Coop nieuwsbrief niet openen. Wat nu?
Het kan gebeuren dat de nieuwsbrief niet goed wordt weergegeven of dat je de nieuwsbrief helemaal niet kunt openen. Om de afbeeldingen in de nieuwsbrief te zien, klik je op Toon afbeeldingen of Afbeeldingen weergeven. Via de link rechts bovenin kun je de nieuwsbrief ook online bekijken.


Hoe kan ik mij afmelden voor de Coop nieuwsbrief?
Wanneer je de nieuwsbrief van Coop niet langer wilt ontvangen, kun je je hiervoor afmelden via de link onderin de nieuwsbrief.


De prijs van een artikel in de Coop nieuwsbrief klopt niet. Wat nu?
Het kan helaas weleens voorkomen dat er een foutieve prijs in onze nieuwsbrief wordt getoond. In dit geval verwijzen we je naar artikel 5 in onze algemene voorwaarden.