0
Winkelmand
Verse producten header
Verse producten

Onze verse producten

Iedere dag opnieuw verrassen we jou met producten waar de versheid vanaf spat. Brood, groente, vlees en kaas die écht heel lekker zijn. Maak kennis met onze verse producten!
Brood

Brood

Op de broodafdeling van Coop vind je de hele dag door een breed assortiment krakend vers brood. Ons Molenbrood is speciaal ontwikkeld voor en met Coop en gemaakt van de beste grondstoffen op basis van een unieke receptuur. Binnen ons assortiment Molenbrood zijn diverse soorten bus-, boeren-, vloer-, spelt- en biologisch brood verkrijgbaar. Zo bieden we voor ieder wat wils!
 
Daarnaast vind je bij Coop diverse authentieke broden, gemaakt van eerlijke grondstoffen, met Franse bloem en desem en gebakken op een stenen ovenvloer.
Aardappelen, groente en fruit

Aardappelen, groente en fruit

Geniet elke dag opnieuw van onze lekkere en verse aardappelen, groente en fruit. Ons assortiment wisselt met de seizoenen en wordt continu uitgebreid met nieuwe producten. Voor onze aardappelen, groente en fruit ligt de continue focus op kwaliteit. De producten worden dan ook dagelijks vers in de winkel geleverd.
 
Probeer ook eens onze biologische groente en fruit of tap je eigen sinaasappelsap. Coop biedt ook abonnementen aan op de unieke groente- en fruitpakketten van bioboer Giel. Deze bevatten elke week andere biologische producten, waarbij seizoen, kwaliteit en afwisseling centraal staan. De pakketten worden opgehaald in de winkels van Coop.
Verse vleeswaren

Verse vleeswaren

Onze authentieke vleeswaren worden volgens origineel recept, op ambachtelijke wijze bereid en op perfecte dikte gesneden. Ze bevatten zo min mogelijk toevoegingen, zoals zout, kleurstoffen en smaakversterkers. Dat geeft ze een pure smaak en een heerlijke bite.
 
Diverse vleeswaren beschikken over één of meerdere Beter Leven-sterren van de Dierenbescherming. Naast authentieke vleeswaren biedt Coop ook een ruim assortiment verse vleeswaren, salades en Top! van Coop filet americain.
Vlees

Vlees

Bij Coop vind je een breed assortiment heerlijk, vers en betaalbaar vlees in combinatie met de beste service. Daar krijg je letterlijk trek van! We realiseren de hoge kwaliteit van ons vlees met de meer dan tweehonderd slagers in onze winkels en met de ondersteuning van onze eigen centrale slagerij. Zo kun jij wanneer je maar wilt genieten van een heerlijk mals stuk vlees op je bord.
Kaas

Kaas

Coop heeft een uitgebreid en gevarieerd assortiment kazen voor ieder moment van de dag: van ontbijt tot borrel. Toppers zijn de boerenkaas van boer Lekkerkerker uit Montfoort en onze Noordhollandsche kaas. Hiernaast vind je bij Coop bijvoorbeeld Coop Goudse kaas met het Gouda Holland-zegel. Ook hebben we een breed aanbod met de lekkerste buitenlandse kazen.
Bloemen

Bloemen

Coop gaat voor topkwaliteit bloemen en planten. Je vindt in onze winkels een breed assortiment snijbloemen, boeketten, bloeiende planten, groene planten en tuinplanten. We geven de garantie dat onze bloemen thuis nog minimaal zeven dagen mooi in de vaas staan. Zo niet, dan ontvang je gratis een nieuwe bos.

Om onze belofte waar te kunnen maken, werken we rechtstreeks samen met topkwekers. Deze kwekers spannen zich, met respect voor mens en milieu, elke dag opnieuw in om de bloemen en planten zo vers mogelijk aan onze winkels te leveren.

Verse eieren

Verse eieren

Coop geeft jou de keuze uit verse vrije uitloopeieren en scharreleieren. Scharreleieren zijn afkomstig van kippen die in een stal scharrelen. De eieren zijn verkrijgbaar in verschillende formaten.

Vrije uitloopeieren zijn de eieren van kippen die naar buiten mogen. Je koopt de vrije uitloopeieren in verpakkingen van 6 of 10 stuks. 

Zuivel

Zuivel

Bij Coop vind je een groot assortiment heerlijke zuivelproducten. Proef de melk, yoghurt, vla, desserts, (slag)room en boter van ons huismerk Melkan.

Ook biedt Coop een ruime keuze uit producten van de bekende A-merken zoals Arla, Melkunie, Campina, Den Eelder, de Zuivelhoeve, Almhof, Danone en Ehrmann.

Voor bakken, braden en smeren is er keuze uit ons huismerk Markant en een aantal A-merken, zoals Blue Band, Becel, Croma en Remia.