0
Winkelmand
header EK voetbal

Spaar nu voor Soufiane Touzani voetballen

Het EK voetbal 2021 komt eraan! Daarom spaar je van 24 mei t/m 4 juli 2021 voor toffe Soufiane Touzani EK voetballen! 

Soufiane Touzani is een Nederlandse straatvoetballer en grondlegger van Freestyle voetbal. Zijn missie is om kinderen meer buiten te laten spelen en is ook een groot voorbeeld voor jonge (straat)voetballers. Straatvoetbal is een vorm van voetbal waarin vriendschap, ambitie en plezier samen komen. Soufiane Touzani draagt hieraan bij en zorgt voor meer voetbalplezier.  

Je ontvangt bij elke ‚ā¨ 5,- aan boodschappen 1 zegel. Met 15 zegels heb je een volle spaarkaart. Je ontvangt √©√©n van de Soufiane Touzani voetballen bij een volle spaarkaart en een kleine bijbetaling. Wees er wel snel bij, want voor deze actie geldt: op = op! 

Soufiane Touzani

Over Soufiane Touzani

Soufiane Touzani is een Nederlandse straatvoetballer en is 34 jaar. Hij heeft Marokkaanse roots en werd bekend vanwege freestyle voetbal, maar is inmiddels vooral bekend van zijn video‚Äôs op YouTube, waar hij tal van bekende voetballers interviewt en met hen gaat voetballen. Ook is hij ambassadeur van de Johan Cruyff Foundation. Samen zetten zij zich in om sport en spel te stimuleren bij kinderen. 

Spaar ze allemaal

Je ontvangt een spaarzegel bij elke ‚ā¨ 5,- aan boodschappen. Bij inlevering van een volle spaarkaart en bijbetaling kun je kiezen uit √©√©n van de zes verschillende Soufiane Touzani voetballen (zo lang de voorraad strekt).

Soufiane Touzani

Soufiane Touzani merchandise 

Ben jij een groot fan van Soufiane Touzani? Dan hebben wij goed nieuws! Je kan nu in de winkel en op onze website super toffe merchandise kopen, zoals voetbalshirts, waterflessen, rugzakjes en leuke caps! Bovendien hebben wij ook nog een exclusief armbandje in drie kleuren om jouw outfit af te maken. Zo kan jij ook Nederland tijdens het EK in stijl aanmoedigen!

Bekijk alle merchandise

Touzani Armbandje blauw

1 stuk(s)

1,00
0

Schiet de bal in ons karretje en win!

Soufiane Touzani heeft een missie en dat is zo veel mogelijk mensen laten voetballen. Daarom heeft hij onze klanten uitgedaagd: schiet de bal in ons karretje en win 1000 euro!

EK voetbal

Samen gezellig het EK Voetbal kijken

Ben jij ook een echte sportfan en ga jij het EK voetbal kijken? Wij hebben alles voor een geslaagd avondje EK. Ontdek ons lekkere borrelassortiment en haal jouw favoriete hapjes in huis of duik zelf de keuken in en maak zelf verschillende tapas. Zo wordt het een gezellig feestje thuis!

Bekijken