0
Winkelmand

Aspergesoep met ei

Asperges die je over hebt, verwerk je tot een heerlijke soep met hulp van Knorr.

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Snijd de punten van de asperges en houd ze apart. Snijd de rest in kleine stukjes.
  2. Kook de eieren hard in ongeveer 8 minuten. Laat ze schrikken onder koud stromend water. Pel de eieren en prak ze fijn.
  3. Maak de soep klaar volgens de omschrijving op de verpakking.
  4. Voeg de klein gesneden stukjes asperges toe. Laat samen goed doorwarmen.
  5. Pureer in een blender of met de staafmixer.
  6. Schenk in 4 kleine kopjes en leg er een aspergepunt op.
  7. Bestrooi met geprakt ei. Maak af met een beetje bieslook en een draaitje peper.

Ingrediënten

4 personen

4 witte asperges gegaard

54 gram Knorr aspergesoep

2 eieren

3 sprietjes bieslook fijn geknipt

Ingrediënten

Voor 4 personen

8717662025693 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Knorr  Asperge Crèmesoep Soep product photo
Knorr Asperge Crèmesoep SoepKNORR DSO ASPARAGUS 12X2X54G BOX DB NL0,99
Alternatief
1
Bio+ Biologische Eieren 10 Stuks product photo
Bio+ Biologische Eieren 10 StuksBio+ Eieren3,99
Alternatief
1
Verse bieslook product photo
Verse bieslookCoop Bieslook 20g0,92
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
45
Koolhydraten
1
Vetten
3
Verzadigde vetten
0
Eiwitten
4
Vezels
0
Zout
0.2
Suiker
0