0
Winkelmand

Bananen-magnums

Je moet even wachten, maar hebt wel iets om naar uit te kijken.

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Prak de bananen grof met een vork (of met een staafmixer als je geen stukjes wilt).
  2. Voeg wat melk toe om de substantie goed smeuïg te krijgen.
  3. Vul nu de ijsvormpjes met het mengsel en leg ze 8 uur in de vriezer.
  4. Smelt de volgende dag een reep chocolade in een steelpannetje door dit steelpannetje boven een pan met zacht kokend water te hangen. Laat het bovenste pannetje het water niet raken. Roer totdat de reep is gesmolten.
  5. Haal de bananenijsjes uit de vriezer en uit hun vormpje.
  6. Doop ze in de gesmolten chocolade of giet met een soeplepel de gesmolten chocolade over de ijsjes heen.
  7. Maak verschillende ijsjes (zie foto) en laat ze uitlekken op een vel bakpapier.
  8. Bestrooi direct met nootjes. De chocolade stolt namelijk direct door de koude ijsjes.

Ingrediënten

2 bananen prakken

5 eetlepels havermelk
of
5 eetlepels volle melk

1 pure chocolade

3 eetlepels hazelnoten fijn gehakt

Ingrediënten

Voor 0 personen

5099368909242 product photo
Alternatief
2
Momenteel niet beschikbaar
Oat Dream Haver + calcium product photo
Oat Dream Haver + calciumOat Dream Calcium 1L1,95
Alternatief
1
Melkan Volle melk product photo
Melkan Volle melkMelkan Melk Verse Volle 1 l Pak met punt1,19
Alternatief
1
g'woon Chocoladereep extra puur 85% product photo
g'woon Chocoladereep extra puur 85%g'woon Extra Pure Chocolade 85% Cacao 100 g1,39
Alternatief
1
RAW Organic Food Hazelnoten product photo
RAW Organic Food HazelnotenRaw Organic Food Hazelnoten 200 g3,99
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
270
Koolhydraten
27
Vetten
15
Verzadigde vetten
0
Eiwitten
4
Vezels
4
Zout
0
Suiker
0