0
Winkelmand

Hollandse garnalen op avocadomousse

De romige smaak van de avocado met de zoetziltige smaak van de Hollandse garnaal: dit recept is een blijvertje.

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Halveer de avocado’s en verwijder de pit. Lepel het vruchtvlees eruit.
  2. Doe in een schaal met het citroensap, de crème fraîche, de mosterd en de cayennepeper. Meng met de staafmixer of prak goed fijn met een vork. Meng op het laatst het sjalotje erdoor. Breng op smaak met zout en peper.
  3. Snijd de appel in zeer kleine blokjes.
  4. Verdeel de avocadomousse over 4 mooie glazen of over de 4 helften van de avocadoschil.
  5. Schep de garnalen en de stukjes appel erop.
  6. Garneer met een stukje citroen en wat lente-ui.

Ingrediënten

4 personen

2 avocado's

1 citroen sap

1 eetlepel crème fraîche

1 cayennepeper snufje

150 gram Hollandse garnalen

1 groene appel

1 sjalot heel fijn gesneden

1 eetlepel lente-ui

Ingrediënten

Voor 4 personen

8718963343998 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
3416 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Melkan Crème fraîche product photo
Melkan Crème fraîcheMelkan Crème fraîche1,19
Alternatief
1
Verstegen Cayennepeper product photo
Verstegen CayennepeperVerstegen cayennepeper 35 g Pot1,95
1
Hollandse garnalen product photo
Hollandse garnalenHollandse garnalen4,79
Alternatief
2
2137120000000 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Sjalotten product photo
SjalottenSjalotten 400g0,89
Alternatief
1
3545 product photo
1
Momenteel niet beschikbaar

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
245
Koolhydraten
5
Vetten
20
Verzadigde vetten
0
Eiwitten
10
Vezels
5
Zout
1.6
Suiker
0