0
Winkelmand

Melted sandwich met Old Amsterdam Belegen, gekaramelliseerde ui, walnoten en tijm

Op zoek naar een lekkere lunch? Probeer eens deze boterhammen met gesmolten Old Amsterdam kaas, rode ui, balsamicoazijn en walnoten. Een echte traktatie!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 190 ºC. Snijd de uien in (halve) ringen en bak dit 5 minuten met olijfolie in de pan tot de ringen zacht zijn.
  2. Voeg vervolgens de honing toe aan de uien, zodat dit gaat karamelliseren. Daarna kan de balsamicoazijn toegevoegd worden. Breng op smaak met zout, peper en een paar fijngehakte tijmblaadjes.
  3. Leg twee sneden brood op een bakplaat. Beleg het brood met de plakken belegen kaas en besprenkel de kaas met de gekarameliseerde ui.
  4. Zet dit 2 minuten in de oven totdat de kaas lekker gesmolten is. Schep er nog een lepeltje honing overheen en maak dit af met extra verse tijm. Bestrooi daarna met grof gehakte walnoten.

Ingrediënten

2 personen

4 plakken Old Amsterdam belegen kaas

4 plakken Old Amsterdam belegen kaas

2 dikke sneeën Molenbrood

2 rode uien

2 eetlepels olijfolie

2 eetlepels balsamicoazijn

1 theelepel gedroogde tijm

1 theelepel honing

1 handje walnoot

zout (naar smaak toevoegen)

versgemalen zwarte peper (naar smaak toevoegen)

Ingrediënten

Voor 2 personen

Old Amsterdam 48+ plakken product photo
Old Amsterdam 48+ plakken3,99
Alternatief
1
Molenbrood Bus waldkorn brood heel product photo
Molenbrood Bus waldkorn brood heel2,05
Alternatief
1
Rode uien product photo
Rode uien0,65
Alternatief
1
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneel3,79
Alternatief
1
Monini Balsamico azijn product photo
Monini Balsamico azijn2,87
Alternatief
1
Verstegen Tijm product photo
Verstegen Tijm1,95
1
 product photo
honing
Alternatief
g'woon Walnoten product photo
g'woon Walnoten2,14
Alternatief
1
Verstegen Zeezout product photo
Verstegen Zeezout2,55
Alternatief
1
Verstegen Zwarte peper product photo
Verstegen Zwarte peper2,85
Alternatief
1

Alternatief