0
Winkelmand

Pastasalade voor de volgende dag

Hadden we elke dag maar restjes.

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Kook de penne volgens aanwijzingen op de verpakking en laat afkoelen.
  2. Snijd de cherrytomaten in vieren.
  3. Was de rucola en snijd het in stukjes.
  4. Rooster de pijnboompitten goudbruin in een koekenpan.
  5. Laat de kappertjes uitlekken.
  6. Snijd de restjes kip in kleine stukjes. Doe de ingrediënten samen in een kom en breng op smaak met zout en peper.
  7. Meng voor de dressing de olijfolie met de balsamicoazijn.
  8. Besprenkel de pastasalade met dressing en bestrooi met verse basilicumblaadjes en Parmezaanse kaas.

Ingrediënten

4 personen

120 gram pasta, bijv. penne

100 gram cherrytomaten

40 gram rucola

15 gram pijnboompitten

10 gram kappertjes

restje kip (spies van de barbecue) (naar smaak toevoegen)

4 eetlepels olijfolie

2 eetlepels balsamicoazijn

2 takjes basilicum

10 gram Parmezaanse kaas

Ingrediënten

Voor 4 personen

Grand'Italia Pasta penne tradizionali product photo
Grand'Italia Pasta penne tradizionaliGrand'Italia Penne Tradizionali 500 g1,49
Alternatief
1
Coop Cherrytomaten product photo
Coop CherrytomatenCherrytomaten 250g0,89
Alternatief
1
Rucola product photo
RucolaUnbranded Rucola sla 75 GRM VERPAKT1,00
Alternatief
1
g'woon Pijnboompitten product photo
g'woon Pijnboompitteng'woon Pijnboompitten2,58
Alternatief
1
Carbonell Kappertjes product photo
Carbonell KappertjesCarbonell Kappertjes Nonpareilles 100 gr1,79
1
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,79
Alternatief
1
Monini Balsamico azijn product photo
Monini Balsamico azijnMonini azijn Balsamico Wijn 250 milliliter2,87
Alternatief
1
8710147572545 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Coop Grana padano product photo
Coop Grana padanoCoop Grana padano2,88
1

Niet beschikbaar

kip (spiesen van de barbecue)
Geen product gevonden

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
325
Koolhydraten
24
Vetten
15
Verzadigde vetten
0
Eiwitten
22
Vezels
2
Zout
0.3
Suiker
0