0
Winkelmand

Romige broccoli-kaas risotto

Probeer ook eens deze romige broccoli-kaas risotto!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden. Verwijder de stronk van de broccoli en snijd in kleine roosjes. Besprenkel met olijfolie en verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat. Bak in 10 - 15 minuten gaar in de oven.
  2. Pel en snipper de ui.
  3. Verhit een scheutje olijfolie in een pan met dikke bodem en fruit de ui 3 minuten. Voeg de risotto toe en bak 3 minuten mee tot de korrels glazig zijn. Schenk de wijn erbij en roer tot deze is opgenomen. Voeg nu steeds een scheutje bouillon toe en roer tot deze is opgenomen. Herhaal tot de rijst gaar is.
  4. Voeg de helft van de grana padano toe en schep de broccoli erdoor.
  5. Verdeel de risotto over de borden en garneer met de overige grana padano.

Ingrediënten

4 personen

1 stuks broccoli

300 gram risotto

1 liter groentenbouillon

100 milliliter droge witte wijn

70 gram Grana padano geraspt

1 stuks ui

Ingrediënten

Voor 4 personen

Broccoli product photo
BroccoliBroccoli0,99
Alternatief
1
Lassie Risotto rijst product photo
Lassie Risotto rijstLassie Risottorijst 400 gram1,49
Alternatief
1
BioToday Groentebouillon gistvrij product photo
BioToday Groentebouillon gistvrijBioToday Yeast free vegetable bouillon powder 125 g pot1,99
Alternatief
1
Coop Droge witte huiswijn product photo
Coop Droge witte huiswijnCOOP Huiswijn wit droog BIB 3L9,99
Alternatief
1
Zanetti Grana padano product photo
Zanetti Grana padanoGrana Padano (B.O.B.). Bereid met rauwe melk.3,34
Alternatief
1
Grano ui product photo
Grano uiTop! van Coop Ui XL0,49
Alternatief
1

Alternatief