0
Winkelmand

Romige pasta met garnalen

Probeer ook eens deze heerlijke romige pasta met garnalen!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Pel en snijd de rode ui in halve ringen. Pel en pers de knoflook. Pluk de blaadjes van de basilicum, hak de steeltjes fijn en scheur de blaadjes. Pers het sap uit de citroen.
  2. Bereid de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  3. Verhit een scheutje olie in een pan en fruit de ui samen met de knoflook en de basilicumsteeltjes. Voeg na 3 minuten de garnalen toe en bak al roerend 3 minuten door. Voeg de pasta, de roerbakgroente, de crème fraîche, het citroensap en de helft van de basilicumblaadjes toe en laat op laag vuur nog 5 minuten zachtjes doorkoken. Roer regelmatig door.
  4. Verdeel de pasta over de borden en garneer met de resterende basilicum.

Ingrediënten

4 personen

400 gram Honig mix voor macaroni en spaghetti

300 gram pipe rigate

2 knoflook

20 gram basilicum

1 stukje (rode) ui

200 gram crème fraîche

500 gram roze gepelde garnalen van Klaas Puul

1 stukje citroen

Ingrediënten

Voor 4 personen

Honig Groentesoep product photo
Honig GroentesoepHonig basis voor Groentesoep 50 g1,29
Alternatief
7
Grand'Italia pipe rigate (ONGEKOOKT) product photo
Grand'Italia pipe rigate (ONGEKOOKT)Grand'Italia Pipe Rigate Tradizionali 500 g1,35
Alternatief
1
Knoflook droog product photo
Knoflook droogknoflook 2 stuks1,05
Alternatief
1
Verse basilicum product photo
Verse basilicumVomar Basilicum 12g1,29
Alternatief
1
Rode uien product photo
Rode uienRood 500 g COOP0,85
Alternatief
1
Melkan Crème fraîche product photo
Melkan Crème fraîcheMelkan Crème fraîche1,19
Alternatief
1
Klaas Puul Roze garnalen product photo
Klaas Puul Roze garnalengepelde gekookte garnalen4,99
Alternatief
2
Citroen product photo
CitroenCitroen los.0,69
Alternatief
1

Alternatief