0
Winkelmand

Team Munt & Meloen laten worden

Ga voor groen met verse munt, meloen en spinazie.

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Doe de kokosmelk en suiker in een steelpan op middelhoog vuur. Verhit al roerende tot het heet is, maar laat het niet koken.
  2. Haal van het vuur af en voeg de muntblaadjes toe. Roer goed door en zet weg voor 20 minuutjes.
  3. Zeef de kokosmelk en gooi de muntblaadjes weg.
  4. Voeg de kokosmelk, gewassen spinazie en de meloen toe aan een blender en pureer tot een glad geheel. Giet het mengsel in de ijslollyvormen.
  5. Zet in de vriezer tot ze hard zijn geworden: minstens 6 uur, liefst een hele nacht.
  6. Smelt de chocolade au bain-marie.
  7. Haal nu de ijsjes uit de vriezer en verwijder het vormpje. Leg ze op een vel bakpapier en bedruppel met de gesmolten chocolade en versier met fijngehakte amandeltjes.

Ingrediënten

400 gram kokosmelk (1 blik)

50 gram suiker

25 blaadjes muntblaadjes

40 gram verse spinazie

1 galiameloen

100 gram pure chocolade

50 gram amandelen fijngehakt

Ingrediënten

Voor 0 personen

Sum & Sam Kokosmelk product photo
Sum & Sam KokosmelkSum & Sam Kokosmelk 200ml0,89
Alternatief
1
Van Gilse Kristalsuiker product photo
Van Gilse KristalsuikerVan Gilse Kristalsuiker 1 Kilogram Stazak0,71
Alternatief
1
Verse munt voordeelverpakking product photo
Verse munt voordeelverpakkingVerse munt voordeelverpakking1,19
Alternatief
1
8710624328153 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Galia Meloen product photo
Galia MeloenGalia meloen okashi2,19
1
g'woon Chocoladereep puur product photo
g'woon Chocoladereep puurg'woon Pure Chocolade 100 g1,19
Alternatief
1
Geroosterde amandelen ongezouten product photo
Geroosterde amandelen ongezoutenGeroosterde amandelen ongezouten3,49
Alternatief
1

Alternatief