0
Winkelmand

Zalmtartaar met komkommer, koriander en lente-ui

Dit lepel je zo naar binnen. Mag ik er misschien twee?

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Snijd de gerookte zalmfilet fijn.
  2. Snijd de komkommer in blokjes van ó cm.
  3. Snijd de lente-ui zeer fijn.
  4. Meng 1 eetlepel limoensap met de crème fraîche in een schaal.
  5. Schep de zalmstukjes, komkommerblokjes en de lente- ui erdoor. Breng op smaak met zout en peper.
  6. Meng een dressing van 3 eetlepels limoensap en de honing. Breng op smaak met zout en peper.
  7. Meng het korianderblad erdoor.
  8. Bedruppel de zalmtartaar met de dressing.
  9. Garneer met een stukje korianderblad en een piepklein stukje limoen.
  10. Serveer de zalmtartaar op een aantal amuse- of eetlepels die je samen op een schaal legt.

Ingrediënten

4 personen

200 gram gerookte zalm

50 gram komkommers

1 lente-ui sap

2 eetlepels crème fraîche

dressing

1 theelepel vloeibare honing

garnering

1 limoen

2 takjes koriander fijngehakt

1 limoen

Ingrediënten

Voor 4 personen

8712224127945 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Komkommer product photo
KomkommerKomkommer0,75
Alternatief
1
3545 product photo
1
Momenteel niet beschikbaar
Limoenen product photo
LimoenenVerpakt per 3 stuks. Fairtrade1,29
1
Melkan Crème fraîche product photo
Melkan Crème fraîcheMelkan Crème fraîche1,19
Alternatief
1
8710624218324 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
8718503613383 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
135
Koolhydraten
3
Vetten
8
Verzadigde vetten
0
Eiwitten
11
Vezels
1
Zout
2
Suiker
0