0
Winkelmand

Aalbessenhapjes met geitenkaas

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180ºC.
  2. Rol het bladerdeeg uit en steek rondjes eruit. Leg deze op de bakplaat en bestrijk met het ei.
  3. Meng de jam met de rozemarijn en maal er een beetje peper over. Verdeel de geitenkaas in dikke plakjes en leg deze op de bladerdeegrondjes.
  4. Zet circa 15 minuten in het midden van de oven tot het bladerdeeg gaar is en de geitenkaas gesmolten. Prik het bladerdeeg tussendoor een keer in.
  5. Neem de hapjes uit de oven. Verdeel een beetje jam erover en garneer met de aalbessen. Serveer warm.

Ingrediënten

1 rol bladerdeeg koelvers

1 eidooier losgeklopt

0.5 potje jam naar keuze

0.5 eetlepel rozemarijn gehakt

300 gram zachte geitenkaas rol

200 gram aalbessen gerist

Ingrediënten

Voor 0 personen

Koopmans Bladerdeeg product photo
Koopmans BladerdeegKoopmans Bladerdeeg Origineel 450gr0,97
Alternatief
1
Scharreleieren M product photo
Scharreleieren MScharreleieren M2,99
Alternatief
1
g'woon Extra jam aardbei product photo
g'woon Extra jam aardbeig'woon Extra Jam Aardbei 600gr Pot1,15
Alternatief
1
Verstegen Rozemarijn product photo
Verstegen RozemarijnDe gedrooge rozemarijnblaadjes zijn heerlijk van smaak, maar doseer met mate vanwege de sterke smaak.2,09
1
Melkan Jong belegen geitenkaas plakken product photo
Melkan Jong belegen geitenkaas plakkenMelkan Kaas Geitenkaas Plakken 150g2,64
Alternatief
2
Bio+ Blauwe Bessen 2 x 150 gram product photo
Bio+ Blauwe Bessen 2 x 150 gramBio+ Blauwe Bessen 2 x 150 gram2,63
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
105
Koolhydraten
10
Vetten
6
Verzadigde vetten
3
Eiwitten
3
Vezels
1
Zout
0.3
Suiker
0