0
Winkelmand

Aan tafel gegrilde groenten

Een heerlijk Mediterraans recept voor aan tafel gegrilde groenten.

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Rooster, bak of gril de stukken groente op het uitgekozen apparaat (gourmetset, steengrill, teppanyaki) beetgaar of gaar.
  2. Zorg dat de aubergineplakken helemaal gaar zijn. Bestrooi de groenten op het bord met (zee)zout en desgewenst met peper.

Ingrediënten

4 personen

2 rode paprika's

2 kleine courgettes

1 kleine aubergine

4 middelgrote uien

4 teentjes knoflook

6 eetlepels olijfolie

Ingrediënten

Voor 4 personen

3491 product photo
Alternatief
2
Momenteel niet beschikbaar
Courgette product photo
CourgetteCourgette is een redelijk neutrale groente en past daarom in vrijwel ieder gerecht. Door de fijne structuur en vorm van de groente kunt u heerlijke verrassende lekkernijen op tafel zetten, zoals courgetterolletjes gevuld met spek en geitenkaas of mini groente pizzaatjes.0,55
Alternatief
1
8710725015549 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
3565 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Knoflook droog product photo
Knoflook droogknoflook 2 stuks1,19
Alternatief
1
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,79
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
214
Koolhydraten
13
Vetten
15
Verzadigde vetten
2
Eiwitten
4
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0