0
Winkelmand

Aardappel-venkelsalade met eieren en dragonmayonaise

Probeer eens deze aardappel-venkelsalade met eieren en dragonmayonaise!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Snijd de aardappelen in kleine vierkante blokjes en zet ze op met water en zout. Kook ze beetgaar en giet ze af. Laat ze uitgespreid afkoelen op een platte schaal.
  2. Snijd ondertussen de venkel in vieren en snijd de stukken in ragfijne reepjes. Roer de mayonaise los met de azijn en dragon.
  3. Schep de aardappel, venkel, eieren, mayonaise en bieslook voorzichtig door elkaar en breng op smaak met zout en peper. Laat de salade afgedekt nog een half uur op smaak komen.

Ingrediënten

4 personen

400 gram vastkokende aardappels geschild

1 venkelknol

4 eetlepels mayonaise

1 eetlepel dragonazijn

1 theelepel gedroogde dragon

4 eieren in grove stukken, hardgekookt

0.5 bosje verse bieslook fijngehakt

Ingrediënten

Voor 4 personen

Aardappelen vastkokend groen product photo
Aardappelen vastkokend groenAardappelen vastkokend groen4,29
Alternatief
1
3592 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Zaanse Mayonaise product photo
Zaanse MayonaiseZaanse Mayonaise tube 180ml0,85
Alternatief
1
Verstegen Dragon product photo
Verstegen DragonVerstegen dragon 11 g Pot2,09
1
Verstegen Dragon product photo
Verstegen DragonVerstegen dragon 11 g Pot2,09
1
Scharreleieren M product photo
Scharreleieren MScharreleieren M2,99
Alternatief
1
Verse bieslook product photo
Verse bieslookCoop Bieslook 20g0,92
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
285
Koolhydraten
16
Vetten
20
Verzadigde vetten
3
Eiwitten
9
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0