0
Winkelmand

Aardappelfrittata met paddenstoelen

Probeer eens deze aardappelfrittata met paddenstoelen!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200ºC.
  2. Verhit de olie en bak hierin de aardappelschijfjes lichtbruin. Snijd de paddenstoelen in plakjes. Bak de paddenstoelen met de helft van de bosui 2-3 minuten mee met de aardappels.
  3. Klop de eieren los met de kookroom, kerrie, zout en peper. Giet dit mengsel over de aardappels en paddenstoelen in de koekenpan.
  4. Bestrooi met de kaas en zet circa 20 minuten in de oven tot het eimengsel gestold is en de kaas goudbruin is. Bestrooi met de rest van de bosui.

Ingrediënten

4 personen

3 eetlepels olijfolie
of
3 eetlepels arachideolie

750 gram aardappelschijfjes koelvers, voorgekookt

500 gram gemengde paddenstoelen schoongeveegd

1 bosje lente-/bosui in ringen

8 eieren

150 milliliter kookroom

1 theelepel kerriepoeder

100 gram belegen boerenkaas geraspt

Ingrediënten

Voor 4 personen

g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,59
Alternatief
1
g'woon Arachideolie product photo
g'woon Arachideolieg'woon Arachideolie4,09
Alternatief
1
8710624300364 product photo
Alternatief
2
Momenteel niet beschikbaar
8710725005649 product photo
Alternatief
2
Momenteel niet beschikbaar
3545 product photo
1
Momenteel niet beschikbaar
Coop Scharreleieren product photo
Coop ScharreleierenCoop Scharreleieren2,99
Alternatief
1
Campina Room culinair product photo
Campina Room culinairCampina Roomproduct Culinair 200 ml Pak0,89
Alternatief
1
g'woon Kerriepoeder product photo
g'woon KerriepoederG'woon Kerriepoeder 48 gram0,86
Alternatief
1
Trots van Coop boerenkaas belegen stuk product photo
Trots van Coop boerenkaas belegen stukBoer Lekkerkerker Boeren belegen kaas stuk5,73
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
700
Koolhydraten
51
Vetten
40
Verzadigde vetten
16
Eiwitten
29
Vezels
8
Zout
1.1
Suiker
0