0
Winkelmand

Aardappelgratin met bieslook en geraspte kaas

Geef een twist aan deze kerstklassieker met courgette en verse bieslook.

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden. Snijd de courgette in plakken van een halve cm.
  2. Verdeel de gratin over 4 kleinere bakjes; begin met een lepel gratin en vervolg met een plakje courgette, doe dit om en om tot de bakjes vol zitten.
  3. Hak of knip de bieslook fijn en verdeel over de aardappeltjes. Bestrooi het geheel met de geraspte kaas in een gelijkmatige laag.
  4. Zet de bakjes 20 minuten in de oven.

Ingrediënten

4 personen

1 kilogram aardappelgratin naturel

1 stuks courgette

100 gram geraspte kaas

20 gram verse bieslook

Ingrediënten

Voor 4 personen

Aardappelgratin product photo
AardappelgratinUNBRANDED Aardappelgratin met kaas 500gr1,99
2
Courgette product photo
CourgetteCourgette is een redelijk neutrale groente en past daarom in vrijwel ieder gerecht. Door de fijne structuur en vorm van de groente kunt u heerlijke verrassende lekkernijen op tafel zetten, zoals courgetterolletjes gevuld met spek en geitenkaas of mini groente pizzaatjes.0,55
Alternatief
1
Zuivelmeester Milde Goudse Kaas 48+ 200 g product photo
Zuivelmeester Milde Goudse Kaas 48+ 200 gZuivelmeester Kaas geraspt mild 48+1,79
Alternatief
1
Verse bieslook product photo
Verse bieslookCoop Bieslook 20g0,92
Alternatief
1

Alternatief